![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este foarte interesant regulamentul pe care l-ați propus. :) Mă voi gândi și, dacă voi găsi o propunere constructivă în completarea celor scrise de dvs, o voi posta. În privința citatelor pe care le-am scris, m-am gândit că topic-ul se referă la atei și, de vreme ce un ateu și-a exprimat o nelămurire cu privire la credință, ar fi folositor să mă străduiesc a-i oferi un răspuns, după priceperea mea. Sigur că nu mă supăr pe dvs. :) De vreme ce ați creat acest topic, este foarte bine că doriți să și moderați discuția. De aceea, dacă sunteți de acord, voi mai posta un mesaj pentru cocacoc și, după aceea, mă voi întoarce la subiect. :) O seară binecuvântată!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori | flying | Generalitati | 487 | 27.05.2010 10:42:16 |
Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 14:38:28 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
|