![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Multi au impresia ca respectarea unor reguli le ingradeste libertatea. Eu cred ca de fapt este exact pe dos, libertatea mi-o pot exercita doar atunci cand respect o regula simpla, aceea de a nu-l deranja pe cel de langa mine.
Toti cei care au iesit din tara au observat imediat ca diferenta dintre noi ca romani si restul tarilor "civilizate" nu consta in cat de destepti si frumosi sunt acei oameni, ci cat de rigurosi sunt in respectarea legilor si a regulilor pe care singuri si le-au impus. Acest forum crestin ortodox pe langa regulile generale ale oricarui forum, suplimentar are si o regula exprimata foarte clar "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa". Desi este foarte clara, multi se fac ca nu inteleg ce anume inseamna. In societate, este foarte clar ca oameni cu viziuni si credinte diferite coopereaza si convietuiesc fara probleme dintr-un motiv foarte simplu - respecta niste reguli! Pe acest forum de ce nu ar trebui sa fie la fel ? Ca romanilor nu prea le place sa respecte regulile, ca au tendinta mereu sa se opuna la orice fel de ingradire, ca nici macar regulile de circulatie acestia nu le mai respecta, este clar, dar la fel de clara este si directia in care ne indreptam ... ne indepartam tot mai mult de civilizatie. Propunerea mea referitoare la schimbarea regulilor pe acest forum nu este in principal indreptata impotriva ateilor (eu insumi am fost ateu in tinerete) ci impotriva tuturor celor care se impotrivesc ideii de dialog "civilizat", bazat pe logica si argumente. Last edited by neica_nimeni_altul; 04.09.2011 at 14:53:05. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori | flying | Generalitati | 487 | 27.05.2010 10:42:16 |
Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 14:38:28 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
|