Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2011, 23:09:40
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LaPetiteMoc Vezi mesajul
"mopsulet" !!!! Unui catolic nu-i sta bine sa foloseasca expresii precum "trufasa Biserica bizantina" ... Unde sunt tonul si prietenia de pe alte discutii ?
Of..stiam ca voi fi inteles gresit. Pentru dvs. si Catalin: NU e vb de Biserica Ortodoxa, cu atat mai putin de BOR. Evenimentele care au dus la condamnarea persoanei celui de la care mi-am luat nick-ul au fost in perioada anterioara Marii Schisme. Deci, atitudinea mea poate fi cauza de mustruluiala si din partea unui frate catolic. Numai ca sunt sigur ca toti cei ce ati observat ideile si stilul meu, catolici, ortodocsi, calvinisti, penticostali, ati inteles ca urmaresc trei lucruri: pace, adevar si logica. Biserica are dreptul si datoria sa condamne doctrine aiurite si eretice. NU are dreptul sa condamne, si inca postum, oameni. Dati un search pe google, si cautati toate sursele de toate orientarile posibile, privind sinodul 5 ecumenic. Nu are ce cauta in Trupul Viu al lui Hristos, Biserica, mentalitatea umana si balcanica paguboasa a faptului implinit, si inca a unui fapt politic, adica, precum e toata politica, de la Vrajmasul.
Asa ca eu, personal, nu recunosc sinodul 5, in afacerea celor "trei capitole"... Mustruluiala mi-o voi lua de la fratii catolici, si de la confesorul meu. Despre ortodoxie spun, public, un singur lucru: e minunata. Despre ortodoxism: trebuie sa dispara. Ca si activismul fanatic al unor "catolici" gen ustasii. Pace, adevar si logica.
Cu respect.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Patriarhul Moscovei si Papa Erethorn Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 41 29.10.2010 15:20:47
Cuvantarea PF Bartolomeu patriarhul ecumenic la sedinta Sfantului Sinod al BOR mihailt Generalitati 1 28.10.2010 23:47:48
Patriarhul ecumenic daruieste un coran andrei_im Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 18 09.02.2010 12:21:12
Pastorala de Nasterea Domnului a PF Bartolomeu patriarhul ecumenic mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 2 04.02.2009 05:37:36
Intilnirea dintre papa si patriarhul ecumenic mardum Biserica Ortodoxa si Massmedia 5 22.02.2007 11:27:43