Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2011, 14:11:34
Sara I's Avatar
Sara I Sara I is offline
Member

Data înregistrării: 17.07.2011
Implicit

Eu am cu adevarat respect si onoare pentru toti care vor sa apere dreapta credinta,(femei,barbati,tineri,varstnici,monahi,mi reni,pustnici,artisti,femei de serviciu,medici,presedinti,cersetori,etc), credinta data sfintilor odata pentru totdeauna,care este lasata noua de Insusi Mantuitorul.

Dar sa ne amintim ca tot soborul sfintilor ne invata ca cel mai bine dreapta credinta se apara traind-o, si proclamand-o doar daca cineva intreaba ca de ce traiesti tu asa.

Iarasi, fara Duhul Sfant, Duhul Adevarului, care ne da intelepciune si pricepere, si ne descopera toate cele necesare, nu ne putem descurca, si nu vom sti cine e prieten si cine e dusman, in ce sa lovim si ce sa aparam...

Si, un adevarat "maestru" al manuirii Sabiei Duhului, un "as" al razboiului duhovnicesc, ne invata ca un crestin nu va lovi cu pumnul in vant, nu va lupta cu omul(trup de carne si sange), ci lupta lui este cu "duhurile rautatii si vicleniei", cu stapanitorii acestui veac intunecat....cu patimile si pacatele care s-au cuibarit in el insusi.

Metoda lui de lupta a fost: "Biruiti raul prin BINE", prin necontenita partasie si incredere in Mantuitor..

Vorbesc de "apostolul neamurilor", sf.ap. Pavel

Fie ca Duhul lui Dumnezeu sa ne talcuiasca fiecaruia care dorim, concret si specific,si in toate imprejurarile din viata noastra zilnica,ce inseamna sa biruim raul prin bine.

Doamne-ajuta!

Last edited by Sara I; 04.09.2011 at 14:24:30.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori flying Generalitati 487 27.05.2010 10:42:16
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22