![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Sa-ti reamintesc: „Gazonul a fost atat de prost tocmai pentru ca a fost ieftin”. Stii cine a zis-o? Citat:
Da`nu ma gandeam ca pana si ateii isi vor da cu parerea cum tre` sa arate proiectul unei... Catedrale Dar hai sa lasam detaliile! Eu sunt foarte nervos ca acei corupti ai coruptilor au bagat banii mei intr-o hurdubaie de stadion. Nu m-au intrebat nimic. Iar eu urasc sportul si in mod special fotbalul. Sa iti zic si de ce: suspectez fotbalul ca ar fi o religie (concurenta) precum ateismul. Tie chiar nu-ti pasa ca oamenii mor de foame in plina criza si ca nu avem spitale in Romania? Sa nu mai zic de autostrazi. Cu banii aia intr-un stat civilizat se faceau 250 de Km de autostrada. Nu mai continuu ca incep sa plang. Last edited by un_nepocait; 08.09.2011 at 17:38:24. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 23:35:00 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 17:46:46 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 26.02.2010 00:42:41 |
|
|