![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
După cum se poate vedea, dincolo de speculațiile acestei minți lipsite de Lumină a sectarului, pâinea și turta, ca simboluri, se referă la starea spirituală a omului. Nu are aceasta nici cea mai mică legătură cu materia euharistică. De altfel nici sfântul Chiril nu face absolut nici o legătură între fenomene. Trimiterea la sfântul Paul și cuvintele sale epistolare este evidentă. Iar de la sfântul Paul înțelegem și care este sensul acestor cuvinte. Paștile Domnului, adică Sfânta Euharistie trebuie luate cu curăție de inimă, în stare de curăție spirituală. Nu este vorba despre nici o trimitere la materia euharistică, ci la starea credinciosului care are de a se hrăni cu Paștile cele noi și sfinte, Paștile cele fără de prihană, Paștile Hristos Izbăvitorul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multi oameni prefacuti isi pun prostia la adapost prin obraznicie; repede-i si tu, si o sa se intâmple cu ei ceea ce se intâmpla balonului impuns cu acul. (Balzac) Bafta! |
|
|||
|
|||
![]()
Doamnă, demonstrați (că se poate de data aceasta) că am scris lucrurile acuzate (prin sucitură de condei) de dumneavoastră. Și să știți că ghilimelele acelea nu vă fac cinste, dar nici pe mine nu mă vor determina să vă respect mai puțin...
|
|
||||
|
||||
![]()
@99: mi-ati demonstrat de prea multe ori ce fel de domn sunteti. Continuati-va boxul verbal cu toata lumea…. Btw, mai aveti vreo jumatate de ora pana incepe fotbalul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Nu sunt microbist. |
|
||||
|
||||
![]()
Ghilimelele vor fi inlaturate in momentul in care voi simti o adiere crestineasca venind din partea d-voastra. Pana atunci, o sa lecturez tacit replicile persiflatoare (oricum administratorul acestui forum va tolereaza totul), sagetile otravite, ridiculizarea Sfintelor Taine la ortodocsi (cum ati facut si azi cu acea comparatie Hristos-vierme-porc), pentru ca acesta e stilul d-voastra de a face conversatie, fara jigniri si malitie e imposibil sa dialogati. Cand vi se raspunde in acelasi mod, va resimtiti, aveti pretentia de a fi tratat ca un domn, de parca respectul se cere, nu se castiga. Uneori esti nevoit sa uiti de "arta dialogului si a criticii", pentru ca d-voastra sa ne puteti intelege, deci sa coboram si noi la acelasi nivel si mod de conversatie pe care incercati sa-l impuneti pe acest forum. O seara placuta!
Last edited by ioanna; 15.09.2011 at 20:01:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am intrat in discutie cu adventistii pe tema azimei pentru ca nu are nicio relevanta ce spun ei, oricum nu recunosc Sfanta Traditie si o schimba daca nu le convine. Doar cu catolicii sau cu cei ce erau si acum 1000 de ani era ceva de discutat.
Last edited by catalin2; 15.09.2011 at 20:17:39. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sectare, mai ai ceva de cîrîit, de cră-crăit ?? Sau după ce ți s-a închis gura cu argumente ai început să o dai în derizoriu? Așa cum ai fost învățat, mârlane. Și mai târziu, ca și cum nu ți s-ar fi închis gura aia spurcată, o să începi din nou cu aceleași aberații, poate poate găsești un fraier care să te creadă. Din nefericire pentru tine, mârlane, nu prea îți merge. Asta este, mârlane, e greu cu ortodocșii. Poate nu știai. Văd că tot afli în fiecare zi și nu te astâmperi.
Last edited by Savonarola; 15.09.2011 at 19:22:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|