Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2011, 22:04:00
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Hai sa las ceva cu adevarat frumos topicului.Cineva a spus asa: ,,In fiecare om exista o lumina.Dar pentru fiecare trebuie sa vina clipa randuita de sus cand te vezi asa cum esti si sa-L cauti pe Hristos.Dumnezeu te iubeste pentru ceea ce este in tine lumina,pentru ce ai tu bun,nu pentru pacatele,petele,intunericimile tale.Iar tu nu poti fi si cu ale lumii si cu Dumnezeu: Caci oricine va vrea sa-si scape viata, o va pierde; dar oricine isi va pierde viata din pricina Mea si din pricina Evangheliei, o va mantui.(Marcu 8:35).Daca ai iubi cu adevarat pe Hristos viata ta ar fi alta.Ai fi un om cu adevarat,ai raspindi in jurul tau lumina si pace.Ai face din invatatura lui Hristos o invatatura vie,ai trai-o si ai fi fericit inca de aici de pe pamint,intelegand ca nu ai nici un motiv sa te tulburi,ca necazul,bucuria ca si neorocirea ta pe pamint sunt la fel de trecatoare;ca si viata ta,asa cum este,are un rost dat de Dumnezeu si ca implinind invatatura Lui vei ajunge sa dobandesti viata vesnica".

In Didahia se spunea: ,,Cele ce ti-se intimpla sa le primesti ca bune,stiind ca nimic nu se face fara Dumnezeu".Primul text,din care eu am citat doar o mica parte,este didahic in esenta lui,desi este scris in timpurile noastre,de un preot.Prin urmare ei,aceia,au pierdut,ce trebuia sa supravietuiasca a supravietuit.Firul credintei nu a putut fi rupt,exista intunecime si ceata in furtuna dar la final mereu rasare Adevarul.Nu poate fi oprit de nimeni.

You'll never walk alone brother.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Subiectivism organizational sau eclesiologia ca si calcai ahilean al Bisericii celestial_pottery Istoria bisericii 16 17.12.2012 20:14:58
Istorie adevărată Decebal Generalitati 13 16.12.2012 11:01:35
Istorie, profanare sau defaimare? Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 78 07.07.2012 14:57:26
Exit poll conform cu tronsoanele orare standard laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 15 07.12.2009 13:43:03
Istorie a islamului si Coranului Petruta2 Religia Islamica 0 24.05.2007 01:43:36