![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In Biserica Luterana exista preoti, dar sunt asemanatori pastorilor neoprotestanti, nu preotilor din BO sau BC. Preotii sunt cei ce explica Biblia si fac sacramentele (botezul si impartasania).
|
|
||||
|
||||
![]()
cum am mai zis, ei au predicatori nu preoti sacramentali. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am dat un link cu statutul bisericii evanghelice luterane (document oficial). De ce nu-l citesti? Vei gasi scris despre preotii luterani si impartasirea sacramentelor de catre acestia. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar si preotii care nu cunosc Biblia pot sa o explice?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Știți că în România există monarhie ? Vreți să caut statutul casei regale al lui King Cioabă, încoronat en titre ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Nu ma intereseaza parerea dvs. despre ce considerati a fi preot sau a fi sacramente. Da. Cautati. Dar vreau un document oficial, aprobat de guvernul Romaniei (asa cum am dat eu). |
|
|||
|
|||
![]()
Totusi, vreau sa discutam despre preoti si sacramente. O intrebare: ce rost au preotii si sacramentele (pe care le acceptati dvs.) daca nu schimba cu nimic caracterul "credinciosului" si nu-l pregatesc pentru a deveni "cetatean al cerului"? Eu cred ca astfel de sacramente sunt doar o frectie (ca sa ma exprim in termeni medicali populari). Dvs. ce credeti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spunea sfintul Ioan Maria Vianey ca toate sufletelele care incearca sa se apropie de Domnul sint incercate de diavol. Pe celelalte nu le deranjeaza, pentru ca le poseda deja. Insa, cind soldatii vin in fata conducatorului de osti, mai mult merit vor avea cei care sint murdari si plini de rani, dar care au luptat, fata de cei care sint ordonati su curati dar care nu s-au aruncat in lupta pentru ca era periculos. Nu aveti dumneavoastra caderea sa judecati daca Sfintele Sacramente au sau nu efect asupra oamenilor. In primul rind ca nu va da voie Dumnul sa judecati, in al doi-lea rind pentru ca nu stiti dumneavoastra care e lupta interioara a celui care se spovedeste/impartaseste, iar in al treilea rind pentru ca dumneavoastra nu va hraniti cu Trupul si Singele Domnului pentru a vedea efectele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 05.10.2011 at 11:41:28. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamanile cu harti dinaintea posturilor | cristina2012 | Postul | 52 | 24.06.2016 18:22:01 |
gandurile de dinaintea Impartasaniei | ana ana | Impartasania (Taina Euharistiei) | 34 | 21.12.2011 08:55:38 |
Important: pocainta in ultimele ore dinaintea mortii | Florin-Ionut | Pocainta | 2 | 09.05.2011 10:37:54 |
RUSINEA DE DINAINTEA SPOVEDANIEI. CUM SA O IN- | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 18.07.2010 00:26:11 |
Rusinea de dinaintea spovedaniei | marianamara72 | Intrebari utilizatori | 7 | 21.06.2010 23:08:21 |
|