Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2011, 10:50:42
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
Îmi cer scuze că intervin, domnișoară Laura, însă aici nu am pus problema în felul în care văd că dvs continuați să o puneți, deși v-am lămurit odată, sau poate fiecare nu citește decât ceea ce vrea să vadă. Am spus și repet că nu am pus problema din punctul de vedere al doctrinei ortodoxe, asta se poate face pe un alt fir de discuții; aici am pus problema pe care nu doar eu am sesizat-o în lăuntrul catolicismului, și mai precis problema unei contradicții pe care eu o consider reală în diferite pronunțări papale sau sinodale, cu alte cuvinte a unei contradicții inerente doctrinei catolice sau mai precis formulărilor acestei doctrine. Dacă dvs vă încăpățânați să abateți atenția în cu totul alte direcții, care au fost deja dezbătute și pot fi dezbătute pe alte fire de discuții atunci eu ce pot să mai zic.
Eu cred ca nu pui corect problema, acest topic nu se refera numai la ce ai mentionat si nu a fost initiat de tine. Bineinteles ca spunem si ce considera ortodocsii despre acesta dogma, am arata problema catolicilor, sper ca nu te astepti ca un catolic va spune ca e gresit ce cred ei si e corect ce spun ortodocsii.
Reply With Quote