Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2011, 08:38:14
adaria adaria is offline
Member

Data înregistrării: 02.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Atâta timp cât un fariseu care se îndeletnicea cu zel de persecutarea creștinilor și păzea hainele ucigașilor lor a ajuns unul din sfinții cei mai mari, Apostol al Neamurilor și co-fondator al Bisericii Romei, eu cred că pe drumul Damascului poate păși oricine. Doar că trebuie să fie cineva să îi întrebe: "până când veți da cu piciorul în țepușe ?"

Am avut, într-adevăr, multe rude în închisoare. Unii erau acolo fiindcă erau legionari. Alții, fiindcă erau dușmanii lor: liberali. Au ajuns în aceleași celule. Și eu aș putea ajunge acolo, într-o zi. Iar toți cei închiși sunt culmea rudeniei cu mine: sunt frații mei.
Magistrala tema de meditatie ! TOTI suntem frati iar cei cazuti in pacate mari sunt tot ai nostri iar unii chiar au devenit crestini practicanti sezand in inchisoare! Ai un suflet cu adevarat de crestin, Mihnea Dragomir, ma inclin!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am fost la o adunare a NP elenavioletacocos Secte si culte 91 22.11.2010 14:53:02
Unde a fost raiul? partenie Din Vechiul Testament 19 27.10.2009 15:07:20
Radio Logos Craiova a fost inchis partenie Stiri, actualitati, anunturi 3 30.09.2008 18:54:38
DE CE A FOST HAM BLESTEMAT Laurentiu Generalitati 8 18.08.2007 13:03:42