Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2011, 00:10:07
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Exact! Cum sa credem asa ceva? Si scopul, ati uitat scopul: care ar fi scopul unei atare minciuni mostruoase? Presupunand ca ar fi asa.
tocmai asta este ... asta "uita" toti adeptii acestor teorii.
care este scooul acestor "minciuni"?

eu te-as intreba altfel, care este scopul mincinosilor care striga: uite mincinosii?
Vechi 05.12.2011, 00:11:22
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
stai sa inteleg.
americanii, rusii, chinezii, englezii, francezii, etc., au ajuns sa conspire de comun acord impotriva tuturor?
daca exista un sistem de propulsie atat de avansat, probabil ca omul ar fi pasit deja pe Marte, nu doar pe Luna.
chiar nu vezi ca ecuatia ta are prea multe necunoscute?
pentru mine e ca si cum ai spune ca pi=3,14... este si asta o conspiratie.

am pomenit eu de OZN-uri?
dar uiti ca termenul nu face referire la nave extraterestre decat in mintea celor ce cred in conspiratii...
daca omul ar pune in practica tehnologia iventata de Nikola Tesla, DA, ar putea parasi nu numai Marte ci si sistemul nostru stelar. Doamne ajuta!
Vechi 05.12.2011, 00:16:20
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
daca omul ar pune in practica tehnologia iventata de Nikola Tesla, DA, ar putea parasi nu numai Marte ci si sistemul nostru stelar. Doamne ajuta!
ai uitat concluzia...
de ce, eu care pot sa fiu mare si tare, aleg sa fiu min si prost?!
de ce eu care am tehnologia de a face calatorii interplanetare si chiar interstelare, ingenunchez in fata vietnameziler, coreenilor si mai nou afganilor?
Vechi 05.12.2011, 00:16:36
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit Ignoranta

Eu nu stiu de unde iti iei tu informatiile, dar ignore esentialul: REPETAREA EXPERIMENTELOR BEDFORD INDICA PAMANT CURB!

Experimentele Bedford au fost prima data replicate de Alfred Russel Wallace (naturalist, geograf, explorator etc etc etc, deci nu un oarecine), care a raspuns unui pariu propus de un adept al pamantului plat. Evident, experimentul a demonstrat pamant rotund, iar adeptul pamantului plat a fost furios, l-a tarat pe A.R.Wallace in tribunale etc.. Dar pamantul este rotund, nu ai ce-i face.
Am mai dat in alta postare exemplul Oldham Yule, care a avut loc tot pe Bedford si a demostrat curbura apei.

Si mai sunt altele facute pe alte rauri, demonstrand ca pamantul este rotund.

Acum, din cauza faptului ca apa raului este rece si straturi de aer deasupra au densitati diferite (influenta apei reci etc) se pot produce miraje. Un cazuri faimoase de miraj (nu mai plictisesc cu exemple, vezi netul) au dus la teoria ca pamantul este de fapt concav , nu glumesc. Exista si teoria ca traim intr-o sfera cu constelatiile in centru (foarte elaborate, mai bine inchegate si mai elegante decat teoria pamantului plat. Eu nu inteleg de ce te-ai oprit la asta, cand altele sunt mai.. Poetice, sa zicem).

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Citește cu atenție întrebarea: Aș vrea să văd pozele și demostrația fenomenului.

Mirajele la modul general nu sînt o explicație a cazului particular al experimentelor respective. Afirmația că testele au fost afectate de condițiile atmosferice de pe acel canal este hazlie.

Îmi amintesc că mai demult mi-am explicat singur că modificarea aparentă a dimensiunii Lunii în unele nopți se datorează straturilor de aer de temperatură și compoziție diferite care se interpun între observator și obiect, fiind inspirat de distorsiunea imaginilor luate de la suprafața drumurilor de asfalt încinse. Trebuie să fie ceva ca o lentilă gigantică - mi-am zis.
Vechi 05.12.2011, 00:22:02
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Scuze pt erori, calc. meu ma "corecteaza" in permanenta si-mi transforma cuvintele in engleza (si franceza, cred..). Nu stiu sa dezactivez functia aceasta.
Vechi 05.12.2011, 00:22:03
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
ai uitat concluzia...
de ce, eu care pot sa fiu mare si tare, aleg sa fiu min si prost?!
de ce eu care am tehnologia de a face calatorii interplanetare si chiar interstelare, ingenunchez in fata vietnameziler, coreenilor si mai nou afganilor?
Din informatiile pe care le ai tu, cine detine astazi puterea in lume? Doamne ajuta!
Vechi 05.12.2011, 00:32:13
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Din informatiile pe care le ai tu, cine detine astazi puterea in lume? Doamne ajuta!
probabil Bilderberg, Illuminati, poate Opus Dei, dictatorul de Basescu, si alti "adevarati" conducatori.
ai alt raspuns?
Vechi 05.12.2011, 00:58:21
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ocolul Antarcticii ar fi o dovadă dacă ar fi fost făcut în realitate. Echipajul ar fi putut să plece din punctul A aflat să spunem pe continentul America de Sud, să meargă în zona Zidului de Gheață în punctul B, să parcurgă o anumită distanță pe lîngă zona înghețată pînă în punctul C și să revină de unde au plecat, adică în punctul A. Avem de fapt un triunghi ABC, nu o linie cu o buclă în jurul Antarcticii de forma unui lasou, dacă înțelegi comparația.

Poate că au fost plătiți să nu spună adevărul. Există posibilitatea asta sau nu?
M-ai mancat cu atati de "poate" in toate raspunsurile tale! Adica tu vrei sa zici ca masuratorile care exista intre diferite puncte pe Terra sunt eronate? Ca evident,daca pamantul e plat ai o distanta mai mica sau mai mare,right? Nu poate sa fie aceeasi. Deci sa minta instrumentele de masura??b
Vechi 05.12.2011, 07:17:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
Bun, si daca Pamantul este plat, ce urmeaza? O noua miscare anti-tehnologie, ca ludistii englezi din secolele XVIII-XIX? "Aia ne minte, la moarte cu ei!"...
Ce are-a face? Dacă PP este real, tehnologia se poate dezvolta în continuare.

Citat:
Si sa ne conducem viata, ca relationare cu Universul material, dupa care coordonate? Scripturistice? E de ras... Scriptura NU e un reper absolut...decat pentru fratii nostri care sunt (N)P, si pentru ei e de bun-simt ca e vorba de repere spirituale, MULT MAI IMPORTANTE. Intrebati-i. Sunt ei adeptii Sola Scriptura, dar nu cad in penibil, cu atat mai putin in penibilul pamantoplatistilor.
Dacă în Scriptură scrie despre Pămînt că este static, adică stă nemișcat, atunci Duhul Sfînt a vrut ca noi să aflăm asta. Cine vrea, crede. Cine nu, spune că e metaforă. La fel cu Soarele și Luna care s-au oprit pentru o zi, ca nu mai știu cine să poată cîștiga o luptă.

Citat:
Si, de fapt, in Scriptura se vorbeste de "rotundul Pamntului", mai precis in Tanakh. Nu e clar?... Frate Florin-Ionut, nu te lasa manipulat de penibilii aia pamantoplatisti/pamantofixisti...stiu ca neconventionalul inclusiv in stiinta e fascinant. Te inteleg. Dar "aia" ne mint in chestiuni chiar mai importante, chestiuni de care depinde ziua de maine, la propriu, privind supravietuirea, pentru miliarde de familii... Ala da teren de lupta pentru adevar.
PP este tot rotund. Adică este un cvasicilindru.

Citat:
Si daca ar fi plat, pacatul nu ar mai fi in lume? Am prieteni care au inconjurat planeta asta cu avionul, desigur nu intr-o singura calatorie. Deocamdata, sunt prea sarac pentru asta, dar, cand si daca ma va ajuta Cerul Albastru sa castig serios, aveti cuvantul meu ca fac o calatorie de placere circumterestra (daca o sa am si timp; banii nu se fac decat cu multa truda, abilitate, si chiar mult mai mult noroc).
Prietenii tăai au avut impresia că au înconjurat o sferă. De fapt au zburat în cerc "în jurul" lumii.

Citat:
Si va spun si ce am vazut. Mai ales daca trec si pe langa/deasupra continentului antarctic. Aveti cuvantul meu, toti fratii si surorile, mai ales cei pasibili de fascinatia pamantoplatismului.
Să faci poze! Iar dacă vin unii să te plătească ca să nu le publici, să le refuzi banii.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 05.12.2011, 07:23:27
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
stai sa inteleg.
americanii, rusii, chinezii, englezii, francezii, etc., au ajuns sa conspire de comun acord impotriva tuturor?
Exact. Dar la un nivel înalt, că de ochii lumii nu se prea înțeleg.

Rusia: O să trimitem noi primul om în spațiu.
America: Bine, dar noi vom ajunge primii pe Lună. De mai multe ori.
China: Și noi?...
America: Voi mai încolo...

Citat:
daca exista un sistem de propulsie atat de avansat, probabil ca omul ar fi pasit deja pe Marte, nu doar pe Luna.
chiar nu vezi ca ecuatia ta are prea multe necunoscute?
pentru mine e ca si cum ai spune ca pi=3,14... este si asta o conspiratie.
Probabil. Acum depinde cît e Luna de mare...

Citat:
am pomenit eu de OZN-uri?
dar uiti ca termenul nu face referire la nave extraterestre decat in mintea celor ce cred in conspiratii...
Nu, eu am pomenit. Nu spune că nu există OZNeidentificate.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43