![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
care este scooul acestor "minciuni"? eu te-as intreba altfel, care este scopul mincinosilor care striga: uite mincinosii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de ce, eu care pot sa fiu mare si tare, aleg sa fiu min si prost?! de ce eu care am tehnologia de a face calatorii interplanetare si chiar interstelare, ingenunchez in fata vietnameziler, coreenilor si mai nou afganilor? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu de unde iti iei tu informatiile, dar ignore esentialul: REPETAREA EXPERIMENTELOR BEDFORD INDICA PAMANT CURB!
Experimentele Bedford au fost prima data replicate de Alfred Russel Wallace (naturalist, geograf, explorator etc etc etc, deci nu un oarecine), care a raspuns unui pariu propus de un adept al pamantului plat. Evident, experimentul a demonstrat pamant rotund, iar adeptul pamantului plat a fost furios, l-a tarat pe A.R.Wallace in tribunale etc.. Dar pamantul este rotund, nu ai ce-i face. Am mai dat in alta postare exemplul Oldham Yule, care a avut loc tot pe Bedford si a demostrat curbura apei. Si mai sunt altele facute pe alte rauri, demonstrand ca pamantul este rotund. Acum, din cauza faptului ca apa raului este rece si straturi de aer deasupra au densitati diferite (influenta apei reci etc) se pot produce miraje. Un cazuri faimoase de miraj (nu mai plictisesc cu exemple, vezi netul) au dus la teoria ca pamantul este de fapt concav ![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze pt erori, calc. meu ma "corecteaza" in permanenta si-mi transforma cuvintele in engleza (si franceza, cred..). Nu stiu sa dezactivez functia aceasta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Din informatiile pe care le ai tu, cine detine astazi puterea in lume? Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ai alt raspuns? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Să faci poze! Iar dacă vin unii să te plătească ca să nu le publici, să le refuzi banii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Rusia: O să trimitem noi primul om în spațiu. America: Bine, dar noi vom ajunge primii pe Lună. De mai multe ori. China: Și noi?... America: Voi mai încolo... Citat:
Nu, eu am pomenit. Nu spune că nu există OZNeidentificate.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|