![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa intram pe subiect: ce profetie au facut adventistii de ziua a saptea si, deoarece au vazut ca nu s-a implinit, au schimbat interpretarea? |
|
|||
|
|||
![]()
Ba da. Pentru ca nu v-am bagat in aceeasi oala ci am sesizat o asemanare. Asemanari puteti avea si cu baptistii. Sau cu crestinii dupa evanghelie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cea cu sfantul locas/ anul 1844
|
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la profetia din Daniel 8:14 (cea cu 2300 de seri si dimineti si "sfantul locas") adventistii de ziua a saptea au o singura interpretare: cea referitoare la lucrarea de Preot si mare Preot a Domnului Iisus Hristos, in Sanctuarul Ceresc (asa cum este descrisa in Evrei cap. 8, 9 si 10).
P.S. Nu ne puneti in carca interpretarile altora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dvs. cum interpretati profetia din Daniel 8:14? Sau, ce interpretari pauzibile cunoasteti? |
|
|||
|
|||
![]()
Interpretarile se fac numai de catre cei care au revelatii. Logica umana si cunoasterea Scripturii nu pot dezvalui tainele unei profetii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si, nu cunoasteti nici o interpretare facuta de catre cei care au revelatii? Poate corectati interpretarea adventisa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Totusi, ce revelatii sa mai asteptii, de vreme ce Scriptura iti ofera multe indicii clare, in anumite cazuri (cum ar fi identificarea fiarei din Apocalipsa - pentru care iti ofera vreo 10 indicii care nu te lasa sa dai gres).
|
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi profetiile s-au facut ptr oameni. Nu a profetit Dumnezeu ptr Sine Insusi. Doar ca aveti dreptate dvs nu puteti interpreta o profetie ptr ca nu aveti harul de la Dumnezeu. Iar acesta lucreaza numai in Biserica, iar dvs nu faceti parte din ea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|