Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.12.2011, 12:15:13
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
1 - nu e adevarat, puterea papei e foarte mica comparativ cu ce putere aveau papii in Evul mediu
Aveti dreptate. Comparativ cu puterea papalitatii din evul mediu, este mica. Dar, aveti nitica rabdare. Faceti comparatie cu perioada secolului 19 (cand papalitatea era la pamant - fiind "ranita de moarte", cum spune Apocalipsa 13) si perioada de dupa 1929 (cand rana de moarte a inceput sa se vindece).

P.S. De remarcat este faptul ca profetia despre revenirea papalitatii a fost facuta cand aceasta era inca la pamant, si nu se vedeau sanse sa-si mai revina. Darmite sa redevina cea care a fost odata.

Citat:
2 - unirea religiilor, asta e o "profetie" intalnita la multi ! la prea multi !
Dar, nu multi vorbesc de o unire a religiilor sub conducerea papalitatii. Iar acest lucru a inceput sa se infaptuiasca. Iata o mostra:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...59&postcount=1
Si, procesul va continua si cu celelalte religii (confesiuni), intr-un mod asemanator sau diferit (cred ca in unele cazuri se poate apela si la putina constrangere mascata).

In plus, profetia despre care discutam, punea accentul pe unirea dintre 2 mari puteri: una social-economica (SUA) si una religioasa (Vatican). O asemenea alianta era de neconceput (parea absurda, prosteasca) acum peste 100 de ani cand s-a facut profetia. Astazi, profetia este pe cale sa se implineasca. America si Vaticanul au nevoie una de alta. Imginati-va ce se va intampla cand aceste doua puteri isi vor da mana si vor domina lumea.
Vechi 16.12.2011, 13:06:36
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Dar, nu multi vorbesc de o unire a religiilor sub conducerea papalitatii. .
Corect, dar nici nu va avea loc o unire a religiilor sub papa, asta in mod sigur. Pentru ca protestantii sunt mai puternici (au in spate tari bogate economic ca SUA).
Vechi 16.12.2011, 13:23:06
Banned

Implicit

Citat:
Corect, dar nici nu va avea loc o unire a religiilor sub papa, asta in mod sigur. Pentru ca protestantii sunt mai puternici (au in spate tari bogate economic ca SUA).
Mai vedem. Usurel cu bogatia SUA. Poate vreti sa vorbiti de bogatia in datorii. Si, cine credeti ca o sa ajute SUA sa rezolve aceasta problema? Cu cine va forma o alianta pentru a depasi criza si a prelua puterea mondiala?

Ramane de vazut. Dar, profetiile din Daniel si Apocalipsa nu au cum sa nu vorbeasca despre aceste 2 mari puteri: SUA si Vatican.

Probabil dvs. va ganditi (cand cititi anumite profetii) la O.N.U. Luati-va gandul. Este o organizatie de paie. Nu are nici un amestec in adevaratele aliante si uneltiri.

Last edited by grasu77; 16.12.2011 at 13:25:24.
Vechi 16.12.2011, 13:28:22
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
Mai vedem. Usurel cu bogatia SUA. Poate vreti sa vorbiti de bogatia in datorii. Si, cine credeti ca o sa ajute SUA sa rezolve aceasta problema? Cu cine va forma o alianta pentru a depasi criza si a prelua puterea mondiala?
Italia, este mai bogata? e mult mai indatorata.

Citat:
Probabil dvs. va ganditi (cand cititi anumite profetii) la O.N.U. Luati-va gandul. Este o organizatie de paie. Nu are nici un amestec in adevaratele aliante si uneltiri.
Nu, nu ma gandesc la ONU.
Vechi 16.12.2011, 13:50:45
Banned

Implicit

Citat:
Italia, este mai bogata? e mult mai indatorata.
Asa o fi (si cred ca este). Dar, de ce faceti referire la Italia (sunt mai multe state pline de datorii)? Pentru ca este o tara catolica? Si ce daca. Nu cred ca Vaticanul are vre-un interes fata de Italia. O alianta cu SUA (candva neo/protestanta) este mult mai profitabila.

P.S. Ca tot vorbim de profetii: cu vreo 7 ani in urma (cand am intrat pentru prima data intro biserica adventista), cand SUA era inca "tara tuturor posibilitatilor", in biserica mea (ma refer la biserica AZS) se vorbea despre datoria SUA si consecintele acesteia. Ciudati adventistii astia. Prosperitatea era vizibila iar ei vorbesc despre datorii. Ei, na ca au avut dreptate.

Intrebare: oare vor avea dreptate si pe mai departe, in ceea ce priveste alianta dintre SUA si Roma papala?

Citat:
Nu, nu ma gandesc la ONU.
Inseamna ca nu v-am ghicit. Am dreptul la 3 incercari. De acord?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16