![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Da spuneti-mi unul care e bogat in Domnul....cat timp sunt stapaniti de mandrie, n-au pereche decat pe Lucifer....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul de multe ori m-am trezit ca ma mandream. Si inca n-am scapat de aceasta ispita. Nu m-am mandrit cu vorbirea in limbi niciodata. Poate daca as fi avut darul talmacirii asa incat sa slujesc public cu acest dar, m-as fi mandrit. Dar m-am mandrit cu cunostintele mele din Biblie, m-am mandrit cand am avut succes intr-o slujire, uneori chiar si cand am avut o postare inteligenta pe forum, m-am mandrit si nu am stiut mereu sa dau lui Dumnezeu toata cinstea care i se cuvine. Numai Lui. Asadar frate Geony, ceea ce spui este perfect adevarat. Eu as zice sa ne smerim si sa ne pocaim cu totii si sa asteptem Nasterea Domnului cu o inima înfrântă. Ca multe pacate am mai facut. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta vrea Domnul de la noi...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate dumneavoastra. Sper ca Domnul Isus sa vi le ierte. Ma rog pt asta. Last edited by Profetul de carton; 20.12.2011 at 16:45:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|