Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2011, 15:15:18
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Da spuneti-mi unul care e bogat in Domnul....cat timp sunt stapaniti de mandrie
Cei mai multi penticostali sunt saraci in Domnul. Si mandri.
Eu unul de multe ori m-am trezit ca ma mandream. Si inca n-am scapat de aceasta ispita.

Nu m-am mandrit cu vorbirea in limbi niciodata. Poate daca as fi avut darul talmacirii asa incat sa slujesc public cu acest dar, m-as fi mandrit.

Dar m-am mandrit cu cunostintele mele din Biblie, m-am mandrit cand am avut succes intr-o slujire, uneori chiar si cand am avut o postare inteligenta pe forum, m-am mandrit si nu am stiut mereu sa dau lui Dumnezeu toata cinstea care i se cuvine. Numai Lui.

Asadar frate Geony, ceea ce spui este perfect adevarat.
Eu as zice sa ne smerim si sa ne pocaim cu totii si sa asteptem Nasterea Domnului cu o inima înfrântă. Ca multe pacate am mai facut.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10