![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Iar dacă nu scrie, cine îl vede "așa"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar căpetenia împărăției Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor și am ieșit biruitor acolo, lângă împărații Persiei." Dar tot in Biblie scrie si de Gabriel care s-ar traduce prin Puterea lui Dumnezeu sau Dumnezeu este puternic ." "Și am auzit un glas de om în mijlocul râului Ulai, care a strigat și a zis: „Gabriele, tâlcuiește-i vedenia aceasta.” Si este cel care aduce vestea Nasterii Mantuitorului. Nu este numit arhanghel dar de vreme ce are nume a fost "ridicat in rang" .Cred ca si evreii il considera arhanghel. Altii apar in Apocrifa : Rafael care inseamna Dumnezeu Vindeca ,Uriel care inseamna Lumina lui Dumnezeu etc. Nu conteaza asta,cine sant si cati sant numai Dumnezeu stie dar e gresit sa crezi ca Iisus e Arhanghelul Mihail . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Pentru ca "Pamantul" nu va mai putea suporta faradelegile ce se savarsesc si Hristos le va pune capat 2. Judecata de Apoi. Si am mai explicat care sunt implicatiile si diferentele dintre Judecata Particulara si cea Universala.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Am și alte argumente, dar atât pe acest topic... ocupă-te mai bine de problema topicului și de insistenta întrebare: Unde scrie în Biblie de "suflet nemuritor"?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine frate, nu scrie... dar măcar poți scrie "sunt", ori nici asta nu vrei?
![]() Citat:
Citat:
Unde scrie în Biblie de "suflet nemuritor"?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu crezi tu ca Gabriel este Iisus ? Gabriel mai inseamna si Omul lui Dumnezeu . ![]() Cum poate fi Iisus Arhanghelul daca el este "unul din capetenii " . Tu nu ai citit ca si satana a fost o capetenie ? Las deoparte prostia cu cearta cu satana pe care o compari cu strigatele lui Iisus. Tu nu ai inteles nimic.Iisus a venit pe pamant ca mantuitor si ca invatator. Cand spune " Neamul asta de demoni iese cu post si rugaciune " spune asta pentru noi nu pentru ca ar avea el nevoie de post si rugaciune .La fel si cand se adreseaza Tatalui .O face ca sa invatam noi.Daca nu ai aflat pana acum atunci afla ca Iisus este chiar Cuvantul Tatalui . Care era in acelasi timp si pe pamant si in cer . Arhanghelul Mihail este ceva creat ca toti ingerii .Si daca scrie ca e una din capetenii ,inseamna ca mai sant si altele. Este Arhanghel adica mai mare peste ostile ingeresti .Dar asta nu inseamna ca este singurul conducator al ingerilor pentru ca ingerii au diferite atributii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Judecata de Apoi (atât faza I cât și faza a II-a) tot în Cer se va ține. Doar faza a III-a (faza executorie, osânda) va avea loc pe pământ, dar aceasta va avea loc la "a 3-a" Lui venire nu la a 2-a... Nah, că ți-am mai dat un motiv de divagație cu perdele de fum... poți să-mi mulțumești! Adevăratul motiv pentru care vine (și motivul acesta e scris) este să ne ducă Acasă: "Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu." (Ioan 14,3 - versiunea Sinodală)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
__________________ * Unii întreabă unde scrie de "suflet nemuritor", iar alții divaghează continuu și aruncă perdele de fum... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ezechiel 18 .Uite din Cornilescu : Iată că toate sufletele sînt ale Mele. După cum sufletul fiului este al Meu, tot așa și sufletul tatălui este al Meu. Sufletul care păcătuiește, acela va muri. Dar dacă cel rău se întoarce dela răutatea lui și face ce este drept și bine, își va păstra sufletul viu Pentru că își deschide ochii și se abate dela toate fărădelegile pe cari le -a săvîrșit, va trăi și nu va muri. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|