![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare intelege ce vrea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare avem motive să credem în varianta proprie. Eu deja am expus câteva din aceste motive (le poți găsi în postările ultimelor două zile), mai am și altele... dar am spus că nu fac obiectul acestui topic și m-am oprit în a mai da curs perdelelor voastre de fum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alte ocazii nu v-a deranjat cand discutia a fost deturnata. p.s. hai sa incheiem aici ca pierdem timp pretios. |
|
|||
|
|||
![]()
În sfârșit un gând bun la care pot achiesa! Putem continua ontopic. Mulțumesc frumos.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
prietene, te ratacesti rau. Daca e sa ma iau dupa logica vostra adventista insusi Tatal ceresc este arhanghelul Mihail, capetenia ingerilor. El chiar are o denumire specifica, Domnul Savaot, care inseamna Domnul ostirilor ingeresti, comandantul suprem, si cum o armata nu poate primi ordine de la 7 generali odata inseamna ca Domnul Savaot=Arhanghelul Mihail nu? Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Scrie in Biblie de spiritele mortilor? Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pai daca Dumnezeu nu are nevoie de un trup pentru ca Dumnezeu e Duh de ce atunci nu intelegi exact ce spune Petru cand spune ca Iisus mort fiind cu trupul dar viu fiind in Duh a fost si a propavaduit duhurilor din inchisoare ? Si ca "Caci tocmai in vederea aceasta a fost vestita Evanghelia si celor morti,pentruca sa fie judecati ca oameni in trup,dar sa traiasca dupa Dumnezeu in duh " Ce sant eu de vina ca nu intelegi ? Uite aici din Faptele Apostolilor cap 2 : Căci David zice despre El: „Eu aveam totdeauna pe Domnul înaintea mea, pentru că El este la dreapta mea, ca să nu mă clatin" De aceea, mi se bucură inima și mi se înveselește limba; chiar și trupul mi se va odihni în nădejde: căci nu-mi vei lăsa sufletul în Locuința morților și nu vei îngădui ca sfântul Tău să vadă putrezirea. Si mai jos scrie : "despre învierea lui Hristos a prorocit și a vorbit el, când a zis că sufletul Lui nu va fi lăsat în Locuința morților și trupul Lui nu va vedea putrezirea. " Deci ce se afla in locuinta mortilor ? Trupul + suflarea de viata ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 02.01.2012 at 14:23:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|