Citat:
În prealabil postat de iuliu46
In afara de chestia asta cu fantomele mai stii ceva ?
|
Zi-mi dumneata cum sa-i spun, in loc de fantoma. "Sufletul nemuritor al mortului"? Nu merge, ca as fi contra Sfintei Scripturi.
Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Ai spus ca e nebiblica ideea si eu ti-am dat citatul exact unde scrie ii va aduce.Ce e nebiblic ? Ceea ce scrie acolo sau ce interpretezi tu ca scrie acolo ?
|
Eu nu interpretez nimic. Scriptura spune totul. In 1 Tesaloniceni 4:13-18, scrie limpede ca Domnul se va intoarce, vor fi inviati cei morti in Hristos si toti credinciosii vor fi rapiti la cer pentru a fi pururea impreuna cu Domnul. Asta este explicatia la pasajul dat de dumneata ("Dumnezeu va aduce inapoi, impreuna cu Iisus, pe cei ce au adormit in El"- vers 14).
Se refera la invierea credinciosilor si luarea lor la cer (evenimente descrise in pasajele din continuare).
Acum, fara gluma: dumneata chiar ai inteles ca Domnul Iisus Hristos se va intoarce sa aduca inapoi duhuri de morti (pline de viata, constiente si active)? Asta ai inteles din descrierea gloriosului eveniment al revenirii Mantuitorului, pentru a-i invia pe cei morti in credinta si pentru a-i lua cu El?
Am o rugaminte: descrieti-mi cum vedeti invierea pe care o va da Domnul, la revenirea Sa. Il vedeti pe Domnul revenind, insotit de acele duhuri vii de morti, pe care le va introduce in trupurile iesite din morminte?
Cum vedeti desfasurandu-se evenimentul revenirii Mantuitorului, invierii celor morti si luarea lor la cer?