Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 12:19:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Cătălin,

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cred ca unele vaccinuri sunt necesare, ca de exemplu cel pentru tetanos.
De unde știi că în seringă este doar acel vaccin antitetanos? Ai tu certitudinea - și cînd spun asta subliniez: ești tu 100% sigur că nu există și alte substanțe nocive organismului cînd îți faci injecția respectivă?

Știi tu cum se fabrică vaccinurile la scară industrială? Subiect de meditație și de documentare.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
De exemplu era un medic din SUA care a tratat si vedete, care trata aproape toate bolile prin alimentatie. Am citit eu o carte mai demult, chiar si o peritonita a trata-o fara medicamente. Dar bolnavul era supravegheat prin analize constante, iar alimentele erau alese in functie de efectul lor si de substantele pe care le contin, era ca un fel de medicament dar natural.
Unul din ăsta caut și eu. Dacă știe cineva un astfel de doctor în Timișoara sau în apropiere (Arad, Lugoj șamd), îl rog să-mi dea adresa sau telefonul lui.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 13:04:31
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
De unde știi că în seringă este doar acel vaccin antitetanos? Ai tu certitudinea - și cînd spun asta subliniez: ești tu 100% sigur că nu există și alte substanțe nocive organismului cînd îți faci injecția respectivă?
Imi pare rau dar asta suna exact a teoria conspiratiei. Poate ai dreptate, dar poate nu. In acelasi timp, ai certitudinea ca atunci cand iei rosii din piata nu sunt modificate genetic, tratate cu hormoni sau cu alte substante? Daca te retragi intr-o pestera si traiesti izolat functioneaza, dar in societate oricum vei face anumite compromisuri. Vorba "filosofului": Exista compromisuri compromitatoare si compromisuri necompromitatoare".
Vechi 16.01.2012, 14:24:06
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

@Anna,nu stiu de ce de la o vreme esti asa revoltata impotriva mea. Asa cum gandesc eu consider ca o fac bine,sunt mai cu picioarele pe pamant. Poate la tine e un semn de intrebare atata timp cat refuzul meu de a face un vaccin il socotesti ca fiind un mod de gandire tragic.

@Florin-Ionut,eu am trecut prin mai multe cu doctorii (de la chirurgi,stomatologi,dermatologi etc.). Toti o apa si-un pamant! Rar,dar foarte rar,mai gasesti unul care sa aiba treaba cu subiectul. Stiu bine ce vorbesc chiar daca nu am detaliat prea mult si sunt catalogat ca unul care doar da din gura. Pai daca vreti va pun poze cu mine dupa operatie si va garantez ca cei care sunteti slabi de inger o sa vomitati sau vi se va face rau instantaneu! M-au tinut si doua ore in operatie,care tind sa cred ca au facut-o pe viu,tremuram tot de durere si am iesit in stare de soc. M-au mai luat si la misto dupa. Ca sa nu mai spun ca era niste conditii mizere,fapt pentru care am lasat-o balta de internare si a doua zi am fugit acasa,preferand sa ma tratez singur,sa-mi schimb singur bandajele si tot ce mai trebuia. Pot sa mai zic si de alti doctori,dar deocamdata ma opresc,cu alta ocazie poate voi da mai multe detalii. Deci inca o data ajung la concluzia ca si altii trebuie sa treaca prin ce am trecut eu ca sa ma inteleaga si sa poata gandi si ei la fel. Dar la dat din gura... toti se pricep!

@mihai07,ce a patit sotia ta i s-a intamplat si mamei mele. I-a spus ca probabil are probleme cu capu,ca el nu vede nimic in neregula,si ea avea probleme de ani de zile. Pai doctoru ala l-as fi omorat cu mana mea daca era sa fiu acolo de fata si sa aud ca-i spune asta! Apoi tot ei se revolta ca le taie din salarii,ca n-au conditii etc. Pai sa se duca la privat sa vada atunci cum ii zboara imediat afara la o faza din asta!

@catalin2,si eu sunt constient ca acest antitetanos imi era chiar necesar,avand probleme foarte mari din cauza unei rani timp de vreo doua luni (pana luna trecuta). Dar ideea e ca nu aveam incredere in ce se afla acolo,efectiv nu am vrut sa-mi asum riscul. Asta e ideea.

@Lucian008,tu deja exagerezi. Una e sa cumperi rosii din piata si alta e sa ai de lucru cu un vaccin,care se stie cat de vatamatoare sunt.

@Anna again: inseamna ca eu sunt cel mai ghinionist om de pe pamant,ca absolut toti doctorii (aproape) i-am nimerit prosti,nu?
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 14:33:32
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
@Lucian008,tu deja exagerezi. Una e sa cumperi rosii din piata si alta e sa ai de lucru cu un vaccin,care se stie cat de vatamatoare sunt.
Daca o dam in teoria conspiratiei la fel de bine poate fi extrem de nociva rosia din piata. Poate avea acelasi efect ca vaccinul daca e tratata. Si asa segmentul impactat fa fi si mai mare.
Eu nu sunt de acord cu majoritatea vaccinurilor pentru ca slabesc imunitatea si influenteaza negativ capacitatea organismului de a se autoapara, dar pana la teoria conspiratie de genul asta mai e mult. S-ar gasi metode mult mai eficiente.
Vechi 16.01.2012, 14:45:39
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Daca o dam in teoria conspiratiei la fel de bine poate fi extrem de nociva rosia din piata. Poate avea acelasi efect ca vaccinul daca e tratata. Si asa segmentul impactat fa fi si mai mare.
Eu nu sunt de acord cu majoritatea vaccinurilor pentru ca slabesc imunitatea si influenteaza negativ capacitatea organismului de a se autoapara, dar pana la teoria conspiratie de genul asta mai e mult. S-ar gasi metode mult mai eficiente.
Chiar si acest motiv imi e suficient,fara nicio teorie a "conspiratiei" de care vorbesti.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 15:23:13
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca o dam in teoria conspiratiei la fel de bine poate fi extrem de nociva rosia din piata. Poate avea acelasi efect ca vaccinul daca e tratata.
Lucian,

Ești sigur că ai luat la cunoștință despre efectele secundare ale unor vaccinuri care se tot fac de ceva timp încoace? Dacă vrei exemple, caută pe net că sînt destule. Cu detalii picante cu tot.

Tu confunzi necesitatea de a mînca, fără de care nu putem trăi, cu necesitatea falsă de a te vaccina.

Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 15:42:13
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Lucian,

Ești sigur că ai luat la cunoștință despre efectele secundare ale unor vaccinuri care se tot fac de ceva timp încoace? Dacă vrei exemple, caută pe net că sînt destule. Cu detalii picante cu tot.

Tu confunzi necesitatea de a mînca, fără de care nu putem trăi, cu necesitatea falsă de a te vaccina.
Eu nu vorbesc despre nu stiu ce vaccin nascut datorita unei psihoze, ci de unele vaccinuri necesare: cum ar fi cel antitetanos daca te musca un caine.
Vechi 16.01.2012, 17:06:23
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu nu vorbesc despre nu stiu ce vaccin nascut datorita unei psihoze, ci de unele vaccinuri necesare: cum ar fi cel antitetanos daca te musca un caine.
Da, nici eu nu vorbesc despre gripa aviară, porcină și celelalte tîmpenii temporare de testat prostia omenească, ci despre aceste ~ 26 de vaccinuri care se fac și se refac pînă la 2 ani. Pe astea le numești tu necesare? Spune, de ce sînt necesare, în special la vîrste atît de fragede cînd copilul încă este alăptat?

O dată ce te mușcă sau te zgîrie un cîine, trebuie să te uiți dacă acel cîine este turbat. Dacă îl cunoști, poți avea o idee dacă are sau nu problema asta. Dacă nu, vezi dacă are bale sau spume la gură și atunci poți începe să-ți faci probleme de vaccin.

Am mai întrebat mai sus, aveți idee cum se fabrică vaccinurile la modul industrial? Pentru că nu este nici o știință exactă în fabricarea lor, ci o bîjbîială grosolană cu pretenție de știință.

Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 18:13:25
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
Iti doresc sa nu ti se imbolnaveasca copilul de autism sau sa iti moara in brate la o zi dupa vacin. Ca poate atunci o sa intelegi ca nu tot ce zboara se mananca.
Eu as recomanda promotoriilor, in special lui Bil gates si sotiei sale, sa-si vaccineze copilasii public cu o doza de vaccin obisnuita, sau de ce nu sa se vaccineze chiar ei insusi.
Pana nu vad utilitatea vaccinului, nu o sa ma conving.
O intrebare banala: ptr ce trebuie sa mai vaccinezi un segment al populatiei daca respectiva boala a fost eradicata?

alta chestie..faci copilului DTP dar daca se intample sa se taie, sa fie muscat de caine s.a ii mai face un vaccin antitetanos?Or eu mis proasta or alta varianata nu-i. Unui copil vaccinat anti diftero-tetano-pertusiss ii mai faci un vaccin antitetanos? Care e rostu a doua vaccinuri in acelasi scop?
Astea sunt doar unele din multiplele intrebari. In timp ce voi medita la ele, ma voi gandi si la cuvintele lui Bertrand Russel, laureat al premiului Nobil ptr Impactul stiintei in societate, din 1953, referitor la importanta vaccinurilor..
Asadar, cine are minte sa ia aminte!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42