Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 11:57:43
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Cred ca unele vaccinuri sunt necesare, ca de exemplu cel pentru tetanos. In schimb problema cu multi medici e ca nu cunosc decat domeniul lor, ca si cand fiecare organ e separat, nu sunt impreuna toate. Ei vad doar problema actuala, ca te doare capul de exemplu, nu se gandesc ca poate te doare de la altceva. Asa ca unele tratamente ajung sa intensifice cauza, crezand ca vindeca efectul. Si alta problema, cunosc doar bolile scrise in manuale, daca nu ai o boala scrisa negru pe alb acolo nu mai stiu ce sa spuna. De exemplu citeam pe net ca cineva avea tensiune mica, iar doctorul i-a spus sa consume sare si cafea. Si eu am o tensiune mai mica, iar sarea si cafeaua sunt inamicii mei, o astfel de recomandare daca nu as stii mi-ar aduce mari probleme.
Sunt ca alternativa si alte tratamente, care cauta sa trateze tot corpul mai intai, si apoi problema acuta. Problema e ca aceste tratamente vin de obicei cu conceptii din alte religii (asiatice) sau e posibil sa nu fie cineva cu o pregatire. De exemplu era un medic din SUA care a tratat si vedete, care trata aproape toate bolile prin alimentatie. Am citit eu o carte mai demult, chiar si o peritonita a trata-o fara medicamente. Dar bolnavul era supravegheat prin analize constante, iar alimentele erau alese in functie de efectul lor si de substantele pe care le contin, era ca un fel de medicament dar natural.
Am avut un caz cu o ruda a mea, avea ceva din nastere la articulatia piciorului. Fusese programata la operatie, dar bunica ei cunostea un felcer neamt care din ce imi amintesc fusese intr-un lagar nazist cu aceasta meserie, mai vindecase persoane. Chiar inainte de operatie a dus-o la acela si in cateva minute a facut-o normala. Apoi s-au dus la medic si acela a fost foarte revoltat ca de ce a dus-o la felcer, i-a amenintat, desi era acum sanatoasa, deci se facuse bine. In contrast era o vecina care avea exact aceeasi problema, dar s-a dus la operatie, iar dupa aceea a ramas cu un mare defect la mers, sciopata.

Last edited by catalin2; 16.01.2012 at 11:59:44.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42