![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu am vazut acel raspuns abia acum le-am vazut pe amandoua, raman la parerea mea fundamentata pe Biblie ca nu avem dreptul sa judecam,ci trebuie sa ne vedem propriile pacate pentru ca nu am ajuns noi la sfintenia Mantuitorului! Oricum va multumesc pentru postare!
Last edited by TunsDiana; 17.01.2012 at 12:19:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Și eu îți mulțumesc și-ți doresc o zi cât mai liniștită. Cristian
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incercati sa atrageti cuiva atentia, ca a fuma este un pacat sa vedeti ce va raspunde? Va da un raspuns logic, cine esti tu sa ma judeci? Last edited by TunsDiana; 17.01.2012 at 15:23:53. |
|
||||
|
||||
![]()
OK, am inghitit galusca, spuneti repede cine e flori.c :)
|
|||
|
|||
![]()
Te astepti si la un raspuns real, nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa mine, ar fi mai bine ca Romania sa revina la monarhie.
Oricum, prioritatea in acest moment este sa scapam de regimul Basescu, un regim cu puternice accente dictatoriale. Ce e Basescu? Un fost securist nerusinat si perfid. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă e să o luăm după cum zici, nici copiii n-ar trebui să-i mai educăm: "cine suntem noi să le spunem ce și cum?", nu? Ia mai gândește-te un pic la sensuri....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|