![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Teama si frica se refera doar la faptul de a nu-l indeparta pe Dumnezeu de al noi,de a nu-l scarbi cu toate faptele noastre cele mizerabile.Respectul adanc pe acre-l porti pt cineva ales,cineva drag. Tin minte,ca odata am dezamagit cu ceva,un manager la care tineam f mult,ca la un membru al familiei...si dansul tinea f mult la mine;era un om in varsta,care in primul rand era respectat pt experienta,apoi pt figura impunatoare dar inafara acestui aspect eu il iubeam ca pe un bunic sau un unchi.Eu nu vedeam deloc figura autoritara de care multi se plangeau. Eiii si cand l-am dezamagit cu o chestie profesionala care m-a situat sub asteptarile lui si i-am vazut privirea,am plecat afara sa plang! Este o mica comparatie cu ceea ce simti cand il dezamagesti pe Dumnezeu,iti vine sa-ti dai cu pumnii cu cap! Frica de Dumnezeu nu inseamna neaparat pedeapsa binemeritata ci mai ales teama de a nu-L pierde pe Dumnezeu!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de Dumnezeu | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 67 | 12.01.2012 00:07:18 |
Frica de Dumnezeu ! | Templier Knight | Generalitati | 9 | 08.08.2011 20:55:39 |
Ce este Frica de Dumnezeu? | florin.oltean75 | Generalitati | 10 | 03.05.2011 20:04:28 |
mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 16:23:06 |
Frica de Dumnezeu | eclat_de_lune | Pocainta | 52 | 20.08.2008 17:27:53 |
|