Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2012, 20:23:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
De multe ori m-am lasat dus de reactii "neortodoxe" si am facut dovada de orice, numai de intelepciune si rabdare, nu. Am apreciat foarte mult la cativa dintre forumisti, puterea de a sta deoparte, in momente delicate si am vazut ca nu sunt singurul. O vorba de bun simt face mai mult decat argumentul intregii Sfinte Scripturi la un loc, fiindca omul inselat, mandru si trufas, nu asteapta argumente, ci reactii pe care sa le vaneze.
M-as hazarda sa-ti spun ca parintele cu pricina iti va recomanda din nou "Pelerinul rus", de cum ii vei pasi in chilie, dar mi-e ca te supar prea tare!... Iarta-ma, daca deja am facut-o!...
Iertare, dar uneori lipsa de reacție poate fi și semn de lașitate , de frică în a primi nu știu ce răspuns răutăcios , sau chiar de frica gâlcevii , fie ea și în scris . Înclin să cred că Dorina are dreptate ! Te rog să nu te superi că te contrazic.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunea lui Iisus georgeval Rugaciuni 51 11.11.2014 09:55:20
"Minunea" unui fachir si rugaciunea lui Iisus (de Arhimandrit Nicolae Drobiazghin) andrei_im Alte Religii 1 14.05.2011 02:05:28
Rugaciunea lui Iisus MadalinS Rugaciuni 8 10.04.2011 19:11:36
DESPRE RUGACIUNEA LUI IISUS emanuel2007 Despre Biserica Ortodoxa in general 114 16.03.2011 22:26:15
Cleopa Paraschiv Mina Dobzeu Rugaciunea lui Iisus mihailt Rugaciuni 1 18.05.2008 13:06:37