![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Raoul cea mai buna mancare raport calitate-pret - este cea de la taranii nosti. Ei inca sunt saraci sa foloseasca tot felul de chimicale. Nu imi veni ca trebuie sa iti plantezi in casa nu stiu eu ce. Nici ca nu ai de unde sa cumperi.
Si legumele si fructele sunt chimizate - nu neg faptul acesta - dar sunt oricum mai benefice decat carnea, branza, laptele, ouale - care pe langa faptul ca sunt chimizate produc si dezechilibre (gen fermentatii, perioada de digerare mult mai mare, putrefactii etc). |
|
|
||||
|
||||
|
Da,posibil sa ai dreptate. Ideea e ca nu ma pricep deloc la gatit,si efectiv nu are cine sa-mi pregateasca nici cea mai rudimentara mancare. Mai mult de un ou prajit si cartofi prajiti chiar nu stiu sa fac spre rusinea mea. Acum mai am si eu posibilitatea sa mananc o ciorba ceva si ceva mancare gatita,in rest m-am descurcat destul de greu pot spune.
Multumesc mult pentru sfaturi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu nu incerc sa conving pe cineva, ci doar expun niste idei care poate ar puta ajuta pe cineva interesat de acest aspect. Sa-ti fie de folos! Oricand te astept cu drag sa discutam! Last edited by ovidiu b.; 04.02.2012 at 20:29:01. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma straduiesc Ovidiu,ma straduiesc. Rugati-va si pentru mine,ziceti un "Doamne-miluieste" si pentru Raoul cel pacatos.
Doamne-ajuta! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| alimentatie bio | myself00 | Generalitati | 20 | 01.10.2012 10:24:46 |
| care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 18:14:43 |
| Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 04:45:08 |
| Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 17:26:07 |
| Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 03:40:42 |
|
|