![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumita fratilor nostri de pe Razboi întru Cuvânt am aflat despre un episcop al nostru care nu se sfieste sa spuna in public, de fata cu autoritatile statului (P.S. Sebastian, cuvantul rostit cu ocazia zilei Eroilor Revolutiei, 22 decembrie 2011) faptul ca tara nu se indreapta pe o directie buna. Va rog urmariti TOT videoclipul sa vedeti si reactia malefica a unui politican PDL fata de acest discurs.
http://www.youtube.com/watch?v=1e5YN...ayer_embedded#! Este un exemplu ce trebuie urmat de catre noi si sa multumim lui Dumnezeu ca ne mai da asemenea pastori. Doamne-ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Am remarcat ca l-a pomenit cineva aici, la inceputul discutiei, pe IPS Justinian Chira, Arhiepiscop onorific al Episcopiei Maramuresului si Satmarului. Cu o recomandare calduroasa, daca veti vizita orasul Baia Mare ori daca veti avea ocazia sa participati la una din slujbele InaltPreaSfintiei sale, sunt convins ca veti fi impresionati. E un om binecuvantat, plin de har si intelepciune!
|
|
|
|||
|
|||
|
Subscriu la cele zise de catre Marius D, l-am auzit pe PreaSfintitul la Baia-Mare intr-o predica a 2-a zi de Pasti, efectiv plangea lumea, cand ne explica ce inseamna sa fi OM!
|
|
|
|||
|
|||
|
Avem Episcopi de exceptie, chiar daca sunt tineri, dar cu regret o spun , am avut si avem episcopi aserviti politicului, care au facut si fac rau Bisericii.In timp se va vedea aceasta, si istoria ii v-a judeca.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Episcopii catolici | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 145 | 16.11.2016 09:14:07 |
| Sfintii nostri dragi | laurastifter | Generalitati | 14 | 23.02.2012 16:34:18 |
| Episcopii necasatoriti contrazic cuvantul Scripturii ? | Erethorn | Preotul | 19 | 27.09.2011 18:20:43 |
| Noi Episcopii ale BOR | PadreCory | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 29.05.2008 02:40:39 |
| Pacatele parintilor nostri | veilur | Generalitati | 111 | 30.12.2007 15:42:18 |
|
|