![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi cer scuze. Stiu ca subiectul e unul serios, dar nu puteam sa nu ma amuz de o postare inutila.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca ceva, un mic detaliu tehnic: exista ceva numit "tigare electronica". NU mai este destructiva pentru organism, deci nici, dupa unii, implicit subtil-suicidara, in concluzie nu vad care este pacatul. Eu sunt nebun dupa Linux/Unix. (Bine, si ca sa invat si sa ma respecializez, ca altfel mor de foame...Nu doar stau sa postez pe forumul asta...aici doar ma relaxez duhovniceste). O fi si asta pacat? Nu putem trai toata viata impatimiti, sa zic asa, dupa transcendent, si lua orice deziderat spiritual numai la modul absolut. Viata asta, in trup, trebuie traita. Cu bune si rele. Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 17.02.2012 at 15:12:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Int-adevar, inutila. Pe de alta parte, nu stiu unde am citit, dar e adevarat aceasta, ca pentru fiecare patima e un dr...? Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred, că n-ar ajunge.
|
||||
|
||||
![]()
La ce pacat te referi ? Personal nu cred ca papa fumeaza , iar daca bea cafea , iar nu e pacat , ci doar betia !
|
||||
|
||||
![]()
si la Athos se bea cafea. cred ca la Gheron Iosif am citit.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 17.02.2012 at 18:36:18. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu e pacat a bea cafea, e pacat a fi dependent de ea.
la fel ca multe alte dependente.......
|
|||
|
|||
![]()
domnule, orice medic va poate spune ca un consum moderat de cafea este benefic organismului (antioxidant), insa fumatul nu este benefic chiar daca intr-o masura foarte mica, prin urmare fumatul este pacat iar consumul de cafea moderat, nu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fumatul - boală sau lipsă a discernământului? | I.Calin | Generalitati | 71 | 01.03.2014 05:35:30 |
Fumatul din narghilea e pacat? | Stefan500 | Generalitati | 36 | 28.08.2011 15:01:30 |
fumatul | marius.b. | Generalitati | 29 | 17.08.2011 20:08:11 |
Fumatul | CojocariPavel | Intrebari utilizatori | 16 | 18.03.2010 17:49:57 |
Impartasania | tudor2012 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 14 | 25.08.2007 00:35:08 |
|