![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Astazi am primit sustinere din partea catorva forumisti, atat aici cat si pe privat!...
Va multumesc, fratilor si surorilor! Acum sa va marturisesc ceva: am petrecut o zi, oarecum prin forta imprejurarilor, fara tigari! In primele minute, cand am realizat ca nu voi mai fuma o zi intreaga (inclusiv o noapte) am trait un mic atac de panica. O clipa am crezut ca ... e sfarsitul!...:) Totusi, m-am silit sa fac anumite lucruri pentru a trece impasul momentan. Si a venit o frumoasa surpriza: aproape ca nu am simtit ca as avea vreo nevoie de tigari, am trecut mult mai usor decat imi imaginam peste micul sevraj. Ei bine, oarecum increzator ca totusi voi reusi, oarecum stapan pe mine, oarecum relaxat, dupa o zi fara fumat ... am cumparat un nou pachet de tigari. Buf!!!... Din experienta asta am invatat un lucru foarte important! Cred ca voi izbandi. Cred ca Domnul ma va milui. Cred ca ajutorul vostru conteaza mult pentru mine. Va multumesc! Domnul fie laudat! Post binecuvantat tuturor! AMIN+ |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fumatul - boală sau lipsă a discernământului? | I.Calin | Generalitati | 71 | 01.03.2014 05:35:30 |
Fumatul din narghilea e pacat? | Stefan500 | Generalitati | 36 | 28.08.2011 15:01:30 |
fumatul | marius.b. | Generalitati | 29 | 17.08.2011 20:08:11 |
Fumatul | CojocariPavel | Intrebari utilizatori | 16 | 18.03.2010 17:49:57 |
Impartasania | tudor2012 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 14 | 25.08.2007 00:35:08 |
|