![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
la asa replica nu ma asteptam din partea dvs.....
|
||||
|
||||
![]()
Te-ai pripit în a înțelege spusele mele . Trebuie să mai citești și printre rânduri , să înțelegi unde bate textul , nu să te repezi după o primă lecturare . Deci traducerea: astfel de ținute ( fustițe ) sunt pentru o anumită categorie , categoria ușoară , a femeilor ( fetelor ) ușoare , apoi nu știu cu a observat Mihnea acest detaliu , mai ales al prinderii fustei , a ariciului , a timpului de îmbrăcare , etc. Oricum cine poartă așa ceva , numai femeie serioasă nu se cheamă. Astfel de ținute sexi , care îndeamnă spre zona sexului , nu sunt de lăudat . Acum ai înțeles ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tipul de fusta de care vb dl Mihnea am purtat si eu. E o simpla fusta petrecuta, care se leaga cu un cordon(nu arici, poate acum au aparut si cu arici.)Timpul de imbracare e foarte scurt, cat ar fi sa iti legi un sort.Deci...maxim 5 secunde. Fusta sexi? cred ca glumiti. E o fusta banala, simpla(eu aveam modelul lung, albastra cu motive florale), cu care ma imbracam uneori la piata sau la plimbarile scurte. In definitiv, cred ca fiecare intelege ce voieste, in functie de anumite neputinte. Cred ca si citirea printre randuri dauneaza uneori, mai ales cand nu e scrisa cu scopul d e a fi citita printre randuri.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
ce e ala arici cum sa prinzi fusta cu arici?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Fustele petrecute cu arici ar fi asemenatoare cu cele din poze? In loc de capse,snur,nasturi,fermoar etc. se prinde cu airici? Intreb ptr. ca n-am mai vazut modelul. Am dat peste una singura cu arici, insa se prinde si cu altceva(petlite).
|
|
||||
|
||||
![]()
Hm, stiam fustele astea, asa se zice ca sint prinse cu arici?imi inchipuiam un arici din ala cu tepi
|
||||
|
||||
![]()
Da, exact. Ceea ce am văzut eu semăna cu a treia, aceea siclam, dar diferea în textură (mai subțire) și în culoare (era tărcată). Sunt foarte practice.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 209 | 01.06.2025 21:06:29 |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 11:33:59 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Biserica si discriminarea femeii | Golbi_ | Despre Biserica Ortodoxa in general | 460 | 08.12.2011 18:19:07 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
|