Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2012, 16:15:27
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mda...prietene se vede ca esti "in ceta", scuza-mi limbajul. Chiar Mihai, intr-un reportaj la Prima TV luat de Cristina Topescu prin 2003 sau 2004 (nu mai stiu sigur), a declarat ca tatal sau, Carol al 2-lea traia cu Elena Lupescu casatorit fiind inca cu regina Elena. Mai mult, il punea sa o numesca pe Lupescu mama. Si Mihai minte? Si Carol al 2-lea a fost un rege modest si "sfant"? Nu cumva a fost un desfranat? Si apropos ce zice Biblia in legatura cu divortul? In ce conditii are voie omul sa-si parasesca sotia si sa divorteze?
Ziceai ca Eminescu nu a criticat regimul lui Carol 1 ci doar moravurile usoare are politicienilor. GRESIT amice, TOTAL GRESIT. Daca vrei dovezi, am sa le postez. Dar tu amice, pana acum nu ai adus nici o dovada la tot ceea ce ai zis, doar parerile tale personale in majoritate eronate. Doamne ajuta!
Nu-s în niciun cetaceu... că pe mine m-a scuipat afară pe țărm ca pe Iona ori ca pe fiul lui Iona.

Dar și din ce spui dumneata, dacă citești corect declarația regelui Mihai și cauți să înțelegi fără ură și fără otrăvirile răutății politicianiste a celor minteresați de bârfă și iubirea de putere obținută pe căi nedrepte ca să tiranizeze apoi sub impostura meritelor furate, deci dacă citești faptele regelui Carol al II-lea ca un creștin ce caută cu smerenie la faptele regelui său, îți dai seama că regele Carol al II-lea este cu adevărat regele Soare al României, și că l-a învățat bine pe Mihai... căci era despărțit formal de mama lui Mihai chiar nedivorțat fiind și nu căuta ca să ascundă sau să înșele ci căuta altceva pe care unii nu puteți a-l pricepe.

Deci nu Mihai minte ci cei care nu interpretează cu înțelepciune și dreptate cuvintele și faptele regelui soare, regele Carol al II-lea al României.

Voi ați fost învățați să urâți pe femeia regelui... deși regele nu a înșelat pe nimeni, nicimăcar pe mama lui Mihai, căci voi nu pricepeți ce înseamnă înșelare... voi care acuzați de înșelare în timp ce sunteți complet înșelați, nu mai reamintesc de cine.

Da, așa o numim, mama Elena Lupescu, și mama Zizi și pe regină o numim regina mamă. Cât de corect biblic și cât de frumos.

De ce vă place vouă însă mai bine ca să urâți așa cum v-au învățat băieții 'buni'? Oare nu are dreptul și regele la o femeie? Nu are orice bărbat o iubită sau o nevastă? Tot așa a fost și regele Carol al II-lea, a avut una singură, însă voi priviți istoric și le vedeți pe toate trei deodată. Așa ceva Carol al II-lea n-a făcut oricât a fost acuzat, însă voi credeți rău, iar eu deși nu știu cred bine. Iar dacă a făcut-o atunci Dumnezeu să-l ierte și nu să-l condamne căci iubirea de frumos te bagă întotdeauna în păcat și încurcături... Carol al II-lea însă a știut să iasă drept din ele, din toate încurcăturile domniei sale, din toate capcanele întinse de politicieni și de dușmanii României, din toate cursele vrăjmașului.

Mă întreb ce anume nu vă lasă ca să vedeți lumina acelei minunate domnii? Oare nu vorbesc faptele mai mult decât cuvintele? De ce nu căutați faptele regelui în interpretarea creștină ca să vedeți voi dacă a ascultat de Hristos cu smerenie și înțelepciune sau cu fățărnicie și lașitate? Citiți-i toate faptele și cuvintele și sfaturile și abea apoi mai vorbim. Eu nu le-am citit însă îl cred, și sunt convins de buna lui credință.

Last edited by vsovivi; 23.02.2012 at 16:18:08.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27