![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa am descoperit Biblia. Cuvantul lui Dumnezeu inspirat in om si pentru om. Pana sa citesc Sf.Scriptura "stiam" ca Iisus Hristos este un profet al lui Dumnezeu ca si Budha, Mahomed, ca multi altii poate doar... ceva mai special. Atat de ratacit eram in cunostintele mele. Sfatul meu este prietenesc, nicidecum tendentios caci eu detest prozelitismul si urasc fariseismul. Recomandarea mea - citeste Biblia. Incepe cu Noul Testament, Noul Legamant al lui Dumnezeu cu omul, facut in Sangele Fiului Sau. Si Hristos Iisus sa iti dea lumina, intelepciune si orice binecuvantare ca sa descoperi care este voia Lui pentru tine si pentru viata ta. Domnul sa te binecuvinteze! "Daca ramaneti in Cuvantul Meu, sunteti in adevar ucenicii Mei; veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face liberi." (Ioan 8:31,32) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am spus clar, si cu sens: Dumnezeu face lucurile consistent. Exista ciclicitate peste tot in natura. De ce nu ar fi si in alternanta viata/moarte? Ai citit History of God? (e scrisa de o fosta calugarita). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce conteaza daca furi,ucizi,violezi daca tu crezi in reincarnare ? Asta-i valabil si pentru atei, important e sa nu te prinda politia in rest ar trebui sa nu ai probleme morale.Lasa ca o sa fii in viata viitoare bun, traieste-o pe asta la maxim. ![]() In cazul ateilor e si mai complicat pentru ca nici viata traita "la maxim " nu are sens. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cât privește ceea ce se întâmplă după moarte, ai toate răspunsurile în învățătura ortodoxă, nu trebuie să cauți cine știe unde.
|
|||
|
|||
![]()
cineva de aici mi-a spus ca am intrebat o prostie.la postarile care jignesc nu raspund.mai am o singura intrebare ca tot veni vorba de ce se intimpla dupa moarte.sa presupunem ca avem citeva personaje :un ortodox,un catolic,un evreu,un reformat si un budist.sa zicem ca toti sint oameni adevarati ,au facut fapte bune ,au ajutat saracii,etc au un caracter impecabil.si mor toti.care ajunge in rai si care nu e primit?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cert este că cei judecați cel mai aspru vom fi noi, ortodocșii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Explica-mi de ce se nasc oameni saraci, bolnavi, copii care mor de boli ciudate. Ce vina au ei. Nu cred in pacatele parintilor si, chiar si asa, nu pot crede ca o natie intreaga are parinti pacatosi. Teoria reincarnarii poate explica foarte usor asta pe cand teoria pacatelor parintilor nu. Mai mult, chiar si Isus a spus (voalat) ca exista reincarnare. Nu uitati ca Isus a venit pe fondul religiei iudaice si ca intr-un fel sau altul spusele sale au fost intepretate in context cu religia iudaica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ideea asta cu oamenii mor sau oamenii sufera vine din necunoastere.Nimeni nu moare sau sufera pentru ca viata asta este doar un mic preambul fata de adevarata viata.Asa gandesc ateii, ei au aparut din intamplare dar vine un Dumnezeu ca un intrus si ii omoara.Daca nu poti intelege ca lumea asta e o desertaciune si ca pe termen foarte lung moartea sau suferinta fizica nu inseamna nimic nu ai cum sa-l intelegi pe Dumnezeu.Tu vezi copilul ca moare dar el va trai in vesnicie alaturi de Creator.Sant milioane de martiri crestini care au inteles asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|