Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2012, 14:26:54
Chrisu Chrisu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.04.2012
Implicit

Imi cer scuze pentru greselile de ortografie, sunt doar incantata ca am putea ajuta. Multumesc
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 14:33:16
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Chrisu Vezi mesajul
Am tot citit ce ati scris pe acest blo si am ramas foarte impresionata. Va rog sa am ajutati, cunosc o fata acre vrea sa munceasca, locuieste pe strazi, haideti sa o ajutam!! Mai este valabila oferta cu maturatul curtii? poate ii gasm si un loc unde sa doarma si ii gasim si un loc de munca!!!
Va rog, chiar merita!!
Nu stiu cine avea o asemenea propunere, nu am citit tot.
Parerea mea: trimite un mesaj privat respectivului, altfel se va pierde postarea si propunerea ta.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 14:35:52
N.Priceputu
Guest

Implicit

Primul lucru de care are nevoie ar fi un loc de dormit. Și nu e ușor de găsit unul acceptabil. Totuși, scrie mai multe despre această fată. Mai întâi, în ce oraș este, apoi ce vârstă are, care îi este starea psihică?
Există niște fundații care ar putea fi de ajutor.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 14:37:57
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Propunerea a fost lansata de catre dl Mihnea Dragomir.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 14:50:19
Adriana Cluj
Guest

Implicit

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...750#post431750

Userul Mihnea Dragomir nu posteaza acum....
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 15:12:36
N.Priceputu
Guest

Implicit

În plus, dl Mihnea nu oferea practic o slujbă, din câte îmi amintesc, ci doar încerca să învețe cu munca pe cineva obișnuit să cerșească.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 15:30:21
Chrisu Chrisu is offline
Junior Member

Implicit

Fata are 26 de ani este din bucuresti, din pacate a suferit cateva transformari ( a capatat un miros ciudat de cand sta pe strada, din cauza nespalarii isi pierde parul)..nu prea ma pricep sa descriu situatia. Ideal ar fi sa-i gasesc un loc de munca la o familie crestina ..care sa inteleaga prin ce trece acest om si sa nu fie judecata. Va rog, aveti cumva propuneri?
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 17:01:38
Chrisu Chrisu is offline
Junior Member

Implicit

Hmmmm, nici o idee, nu? De asta imi era si teama...sper totusi sa gasim o solutie..poate se intampla o minune.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2012, 17:03:08
N.Priceputu
Guest

Implicit

ți-am scris mesaj privat.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2012, 00:25:38
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Cel mai mare dusman al ajutorarii celor de pe strazi este neincrederea
Cel putin la mine ,dar sunt convins ca si la altii,acesta este .
Nu cunosc in detaliu diferitele cazuri,si tot timpul am imprersia ca sunt pacalit,ca acela castiga poate mai mult decat mine ,sau ca diferitele fundatii baga banii in buzunarul lor,in loc sa ii ajute pe cei pentru care s-au dat banii.
Altfel,daca as stii cazuri concrete de oameni care chiar au nevoie,si garantate de altii,as fi in stare sa rup de la gura mea ,pentru unii ca acestia. Ar fi cel mai minunat post....

Dar singur nimeni nu face nimic,caci avem venituri prea mici .
Haideti sa ne asociem mai multi,haideti sa faptuim nu sa vorbim.
Eu as fi in stare sa imi dedic viata pt asa ceva .Pentru ca nicaieri nu este mai prezent Hristos, decat in acesti sarmani de linga noi.
Daca ar stringe cineva,o persoana sau o fundatie bani,si ar fi f transparent cu cheltuielile, daca cazurile alese ar fi in asentimentul tururor,daca nu ar lua nimic pentru el ,si ar dovedi-o cu filmulete si facturi,si marturiile celor ajutati ,eu cred ca inimile celor multi s-ar deschide. Pentru ca ar stii,ca desi ei nu au timp sa caute astfel de cazuri, banii lor,sau ajutorul lor,ar ajunge exact unde e nevoie de el.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum ii putem ajuta pe atei sa-L gaseasca pe Dumnezeu? laurastifter Generalitati 47 09.02.2013 05:22:11
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? alex190 Spiritualitatea ortodoxa 14 12.09.2012 21:24:24
Cum putem ajuta? Adriana-Simona Calugarul 15 05.01.2012 01:11:49
Si noi putem ajuta anita Umanitare 2 16.09.2009 19:42:32
Macar o data putem ajuta... maryanast Umanitare 5 29.11.2007 22:25:51