Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.04.2012, 15:30:17
robert27 robert27 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Haideți să lămurim: eu nu susțin în niciun caz că homosexualitatea este un dat genetic.

Problema este dacă tentația, atracția (întâmplătoare sau nu, provocată de o modificare genetică, de educație, de natura umană căzută sau de manipularea prin cip a masoneriei galactice - nu contează) atracția, deci, poate fi echivalată cu păcatul.

În măsura în care atracția pentru persoane de același sex poate fi tratată - medical, psihologic, prin educație, prin consiliere spirituală etc., sunt 100% de acord cu acest lucru; întrebarea mea se referă însă la aspectul responsabilități morale: ar trebui ca o persoană să se simtă vinovată, să aprecieze că a păcătuit pentru simplul fapt că a simțit atracție pentru o persoană de același sex, în condițiile în care nu a dat curs acestei atracții, ba chiar mai mult, a luptat împotriva ei ?
Sunt de acord 100% cu ce ai scris mai sus. Asta si era esenta ajutorului cerut de mine, nu sfaturi medicale, nici cauzele homosexualitatii, si nici acceptarea mea in societate.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce inseamna? VladCat Spiritualitatea ortodoxa 42 17.12.2011 01:11:19
Ce inseamna? florin.oltean75 Generalitati 8 24.07.2011 11:59:13
Ce inseamna.... Noesisaa Generalitati 6 31.03.2011 14:10:17
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 21:21:42