![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Catolicii au luat-o pe un drum greșit, dar nici o bună parte din ortodocșii nominali contemporani nu-s foarte departe de ei, în modul de a înțelege și trăi credința.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 06.05.2012 at 16:39:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se coboara sau nu pana la urma? Parerea ta? Da, te incadrezi perfect categoria ortodocsilor sus mentionati. Parerea mea.
Last edited by podolski_2; 06.05.2012 at 17:27:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
După postările nevrotice și goale de conținut duhovnicesc pe care le lași pe-aici, nu te văd în niciun caz în prima categorie.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 06.05.2012 at 17:27:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De vreme ce si eu mi-am spus-o despre tine, era normal sa ti-o spui si tu. Eu insa, tot astept, parerea ta pe acest subiect, cu niste argumente. Sau e asa pt ca vrei tu si gata. STOP. PIUA? Se pogoara Sfantul Duh Domnul la slujbele catolice, sau nu? Parerea ta? Pentru ca mai apoi, se subintelege, daca se pogoara, putem merge chiar la slujbele lor, putem sa ne facem cruce, si putem fi catolico-ortodocsi. Daca nu se pogoara, inseamna ca catolicismul e erezie si pacat implicit. Ti-am explicat, pt ca stiam ca nu o sa fii in stare sa faci legatura. :) Astept parerea ta. Daca ai una.
Last edited by podolski_2; 06.05.2012 at 18:02:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar să vă faceți cruce, vă interzice cineva ? Citat:
Catolicismul e erezie - caracterul universal al Bisericii este erezie - și mai interesant. Erezia - în sensul de doctrină sau idee, este păcat, și încă implicit (apropo, există păcat implicit și explicit ?!) - asta e cireașa de pe tort. Nu știu dacă înainte de explicațiile d-vs Mihailc ar fi știut sau nu să facă legătura, dar după explicații, cu certitudine îi va fi măcar puțin mai greu... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici un raspuns. Doar mistouri. 0 barat. Zici ca a facut o tiganca mistouri de mine.:)) rupte din context si fara nici macar un argument. unu' amarat.
Last edited by podolski_2; 06.05.2012 at 18:37:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 06.05.2012 at 18:41:14. |
|
|||
|
|||
![]()
In zilele noastre pare ca TREBUIE sa protejam ecumenismul precum homosexualitatea!In numele unei "iubiri" cam ciudate. Daca ii respectam si atat pe catolici, protestanti etc, fara sa dorim a schimba o litera din credinta noastra, nu e bine, suntem considerati habotnici.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 06.05.2012 at 18:48:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma, la nivel practic, sigur că se ridică anumite probleme. Poți fi oare ecumenist, în sensul arătat mai sus, dacă ceea ce înțelegi tu din credința ta este că protestanții sunt vânduți satanei, că papistașii umblă să-i cucerească pe ortodocși precum odinioară cruciații Constantinopolul, că buletinele cu cip sunt semnul Fiarei din Apocalipsă, că dacă îți faci cruce într-o biserică catolică ești automat eretic etc. etc. ? Probabil că nu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Catolica unica! | AlexandruC | Biserica Romano-Catolica | 92 | 16.07.2013 11:39:26 |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
|