Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2012, 21:33:53
tinutza tinutza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Ai citit postarile lui glykys despre bunica ei? Glykys a rugat forumistii pt citirea Psaltirii, pomeniri la Sf. Liturghie, rugaciuni pt bunica ei.. Si a treia zi de la Inviere, bunica ei i-a aparut in vis si i-a spus CAT DE GREU SE AJUNGE IN RAI! I-a spus ca daca nu mijlocea pt ea Sf. Paraschiva (pt care avea mare evlavie) nu ar fi ajuns acolo! Si i-a mai spus lui Glykys ca din neamul lor crestin ortodox practicant, doar doua persoane se mai afla acolo! (cuvintele mele difera poate de postarea ei pt ca mi-a povestit cu mai multe detalii).

Sper ca Glykys nu se supara pe mine ca folosesc acest exemplu din viata ei. Pe mine m-a impresionat mult, am citit de multe ori postarile ei despre bunica.

Ceea ce spune ea se potriveste cu marturii pe care le-am citit in alte parti.
Pe scurt: mantuirea este dificila. Nu se produce "accidental", ca sa zic asa. Necesita dorinta arzatoare, credinta si efort. Si evident, ramanerea in dreapta credinta!
Unde ai citit in alte parti ? Pe forum, de la useri, in carti (care?) ? Se poate te rog un link? (sau cine mai stie sa imi raspunda il rog sa o faca).

PS: nu am citit toate mesajele din acest thread, scuze daca raspunsul se afla cumva in acest thread. Oricum, un link cu pagina mi-ar prinde bine.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11