![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
mai stiu eu pe cineva care a procedat la fel...parca Pavel il chema.
|
|
|
|||
|
|||
|
Si parca a scris niste Carti...care ne sunt ajutatoare in mantuire...fraier, ca toti barbatii astia celibatari/abstinenti; nu stia ce e viata...si s-a mai lasat si ucis de idolatrii de romani...nt, nt, nt...
|
|
|
||||
|
||||
|
se pare ca nu toti sunt asa (celibatari/abstinenti), unii au relatii cica "stabile" chit ca nu sunt casatoriti...
|
|
|
||||
|
||||
|
Dar ce, "relație stabilă" este totuna cu "relație curvească" ? Adică, dacă un bărbat are o iubită de un timp oarecare, sau chiar o logodnică, înseamnă că este vorba de un curvar? Un pic de judecată prezumpțioasă aici, au mi se pare ?
|
||||
|
||||
|
dumneavoastra ce intelegeti prin termenul "iubita", o persoana care este doar o prietena, o cunostinta? eu as intelege ceva mai mult...dar poate ca sunt eu de moda veche, poate astazi cuvintele nu mai au intelesul pe care-l aveau cand eram eu tanar (si-mi cer scuze caci se pare ca sunt depasit!)
|
|
|
||||
|
||||
|
afirmatia asta e vreun apropo cumva?
|
|
|
||||
|
||||
|
apropo la ce? eu nu fac apropouri ! te-am intrebat ce intelegi prin "relatie stabila", nu ai catadicsit sa raspunzi !
te rog nu ma intelege gresit, nu ma intereseaza, ar fi nepotrivit din partea mea sa te chestionez asupra unor detalii ce tin de viata ta personala, privata; insa as dori sa stiu, daca asa ai scris pe forum, ce mai intelege, in ziua de astazi, un tanar crestin prin relatie stabila, care-l multumeste si pe el si pe fata, incat nu se gandesc la casatorie, asta la 34 de ani! te rog nu te supara pe mine, dar eu la varsta ta duceam copilul la scoala. Last edited by Cornel Urs; 03.06.2012 at 09:48:58. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
daca cautati "scuze" pentru a gasi "stabilitatea" sub o alta forma...dar ce-mi pierd eu vremea incercand sa dau povete unor tineri carora putin le pasa?! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 01:05:39 |
| Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 11:50:16 |
| Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 01:28:55 |
| Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 22:44:24 |
|
|