![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@antoniap
Oamenii cand semneaza ca vor un card, asta e ceea ce cer: un card, nu o insemnare. In afara de cazul in care i-se cere ca pentru obtinerea cardului sa renunte la religia sa, este absurd sa spui ca si-a semnat sentinta la judecata de apoi. - In primul rand ca este o interpretare subiectiva: Cate cereri ai completat pana acum si de unde stii ca numai astea sunt malefice? - Cum sa stie pensionarul de la tara (tzatza Maria sau nea Gheorghe) chestiile astea? Ei stiu ca le vine pensia pe card si ....atat. Sau crezi ca Dumnezeu va face discriminare in functie de nivelul de educatie al omului ? - Coduri de bare existau si cand eram eu mica. Tu ai verificat toate codurile de bare de pe produsele pe care le-ai cumparat pana acum (detergenti, produse alimentare, etc.)? - Facturile si chitantele se numeroteaza si ele: ce te faci daca exact tie iti da omul chitanta nr. 666? O refuzi? - Observ ca ai 2371 de mesaje. Ce parere ai despre mesajul tau care a avut numarul 666? Parerea mea e ca nu vom stii ce inseamna 666 decat la sfarsit. Cu toate acestea, insemnarea va fi facuta pe baza unei alegeri luate in deplina cunostinta de cauza. Cred ca la sfarsit nu vor mai exista nuante de gri ci oameni vor declara fie ca sunt cu Dumnezeu fie ca nu (alegand viata lumeasca). Referitor la faptul ca tu crezi ca prin dispozitivele respective ar putea sa ne controleze mintea, iti mai spun o data parerea mea, pe care am mai scris-o: Dumnezeu are putere inclusiv asupra dispozitivelor create de oameni (sau chiar de Satana, daca e luam in considerare cele expuse de tine). Dumnezeu este ATOTPUTERNIC si nu va lasa ca un crestin adevarat careia sa spunem ca i-s-a implantat un astfel de dispozitiv, sa fie afectat de acesta. Mare e puterea Lui! EU CRED IN EL! Si de aceea nu mi-e frica. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Ce parere aveti despre margarina? | emiliabirgau | Generalitati | 33 | 03.09.2009 20:16:48 |
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? | ARHANGHELUL | Generalitati | 10 | 07.01.2007 17:47:54 |
|