![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar uite niste exemple : O doamna din Anglia isi pierde locul de munca pentru ca purta un crucifix. Un alt cuplu primeste o amenda usturatoare pentru ca nu accepta ca in pensiunea lor sa aiba loc relatii homosexuale. Ce ati face dumneavoastra personal in aceste cazuri ? Putem vorbi despre o alegere deliberata aici ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar ziua venirii Domnului nostru... e aproape. Aleluia!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parerea mea este ca solutia pentru a castiga un pacatos la Hristos nu este sa arunci cu pietere in el, ci sa ii vorbesti despre dragostea Lui. Pe de-alta parte, cu ce drept arunci tu cu pietre cand Biblia spune clar: "Caci, cine pazeste toata Legea si greseste intr-o singura porunca, se face vinovat de toate." (Iacov 2:10) si ... in cazul asta, cu ce sunt eu mai presus de un homosexual. Si eu am avut alti dumnezei atunci cand am pus o dorinta de a mea sau un viciu deasupra dorintei lui Dumnezeu, am luat numele Lui in desert atunci cand am declarat ca sunt crestina dar am facut fapte nedemne de acest nume, poate ca am furat sau am mintit, ... si exemplele pot continua. Biblia spune ca "Dacă fratele tău a păcătuit împotriva ta, du-te și mustră-l între tine și el singur" (Matei 18:15). Multi dintre noi sarim insa peste aceasta prima etapa ![]() In schimb daca angajatorul iti cere sa minti sau sa furi, sa te culci cu el, sa participi la cursuri de yoga sau sa incalci poruncil lui Dumnezeu in orice alt fel -> atunci trebuie sa refuzi categoric, chiar cu riscul de a-ti pierde locul de munca. Aminteste-ti ca psalmistul spune: "Am fost tânăr, și am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmașii lui cerșindu-și pâinea". Dumnezeu va avea grija de nevoile tale, asa cum a promis in mai multe randuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu accept relatiile homosexuale ci doar ii iubesc pe homosexuali ca pe niste frati pentru care ma rog ca sa descopere adevarul si sa se caiasca inainte de a fi prea tarziu. Iti reamintesc ca si Dumnezeu uraste pacatul, nu pe pacatos. In plus, multi "crestini" sunt plini de zel atunci cand vad pacatul altuia si reactioneaza violent fata de acesti pacatosi, dar cand e vorba de pacatele lor... sunt foarte indulgenti. Trebuie sa scoatem mai intai barna din ochiul nostru....iar apoi, cand va fi sa scoatem paiul din ochiul fratelui, sa actionam cu blandete (ca nu cumva sa ii scoatem si ochiul). Cum scriam si mai inainte, ia-l si mustra-l intre tine si el, explica-i voia lui Dumnezeu ca si faptul ca, in ciuda pacatului, El il iubeste si doreste pocainta lui. Nu il arata cu degetul si il da afara. Sau daca faci asta, fi consecvent si cere-le tuturor celor care iti trec pragul sa demonstreze ca nu sunt pacatosi (Numai ca s-ar putea sa ramai fara clienti). Caci de ce ar fi un pacat mai grav ca altul? Numai pentru ca e mai vizibil? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel si cu homosexualitatea. Daca eu va cer cheia de la apartament ca sa-mi satisfac nevoile sexuale va pun in situatia de a accepta pacatul, aici nu vorbim despre iubirea crestina.Nu are nici o legatura iubirea crestina cu dragostea pentru adevar si ura fata de pacat. "Iti dau cheia dar nu sant de acord cu ce faci " ? ![]() Simplul fapt ca santeti o pacatoasa nu inseamna sa acceptati un pacat in plus.Hristos spune "te iubesc si te iert dar opreste-te ". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne intoarcem la subiectul topicului. Ce parere aveti despre legea privind dispozitivele medicale? E normal sa se numeasca ,,dispozitiv medical'' orice dispozitiv care ajunge pe mana medicilor, indiferent daca influenteaza pozitiv sau negativ starea de sanatate? E normal ca dispozitivele de monitorizare si dispozitivele-arme sa faca parte din aceasta categorie? Ca, daca n-ar fi, nu s-ar povesti.
Rușii dezvoltă arme cu radiații electromagnetice, care pot ... Observ ca ortodocsii se cam abtin, iar neortodocsii vorbesc de o credinta care poate face abstractie de cele spuse in Apocalipsa, capitolele 13, 14 si 15. Last edited by antoniap; 04.06.2012 at 19:04:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Ce parere aveti despre margarina? | emiliabirgau | Generalitati | 33 | 03.09.2009 20:16:48 |
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? | ARHANGHELUL | Generalitati | 10 | 07.01.2007 17:47:54 |
|