![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
De altfel, nu trebuie să mă credeți pe mine. Interesați-vă la episcopul dumneavoastră, sau la Patriarhie, cu această întrebare: Papa Benedict al XVI-lea este sau nu este creștin ? Last edited by MihaiG; 11.06.2012 at 22:20:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar eu v-am dat nu unul ci multe citate despre acest lucru, dvs. nu imi puteti da niciunul. V-am explicat pe larg, cu citate, inclusiv practica iconomiei in BO. In cazul in care doar parerile dvs. sunt ca argument va rog ca pe viitor sa spuneti ceva doar daca aveti si argumente. Mai mult, va rog daca gasiti ca inainte de sec. XX (cand se foloseste limbajul corect politic) citate in care BO numeste catolicii altfel decat papisti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acume, sigur că, aplicând cu larghețe principiul iconomiei, putem ajunge și la concluzia că, deși unul dintre cei mai mari sfinți ortodocși a fost botezat de un neortodox, de fapt BO nu recunoaște botezul heterodocșilor. Cu alte cuvinte, albul, prin iconomie, poate deveni negru și vițăvercea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Arie in schimb a fost condamnat si exclus din Biserica. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|