![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu ma bag peste adventisti. Insa chiar si porunca din VT este pazita de ceea ce s'a spus mai devreme si anume ca "Dumnezeu este acelasi ieri, astazi si in veci"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nimeni nu te obliga sa dai bani la oamenii strazii. Darnicia crestina este un act al vietii cu Hristos. P.S. Incercati sa iubiti adevarul. Chiar si atunci cand vreti sa-i denigrati pe "eretici" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 19.07.2012 at 13:57:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum anume e monitorizată, motorizată, sau cum ai vrut să zici... |
|
||||
|
||||
![]()
nu ma intreba ca nu stiu (eu NU sunt adventist). Cand am vorbit cu pastorul adventist nu l-am intrebat cum pentru ca nu ma interesa acest lucru. Si nu veni cu asftel de vrajeli ca daca nu dai zeciuiala "nu te ingroapa popa". La voi se exclude din biserica persoana care nu cotizeaza, deci mai rau
|
|
|||
|
|||
![]()
Alta mare minciuna. Daca nu-ti pasa de tine (pentru ca esti un anonim pe forum, ca si mine), macar gandeste-te ca faci de ras biserica din care faci parte si-L intristezi pe Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci nu știi, dar știi sigur că e foarte monitorizată. Iar tu, deși nu ești adventist, când doi adventiști îți spun că nu este, continui să-ți susții aiureala. Clar!
Altă aiureală! Câte cazuri cunoști tu ca "neadventist"? Că eu ca adventist, nu cunosc niciunul! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu are cum sa fie motorinizata, nici daca ai vrea. Iau cazul meu: nu stie nimeni daca dau sau nu zecime (doar sotia), sau cat castig pentru a socoti cat trebuie sa dau. Este strict problema mea in relatia cu Dumnezeu.
Last edited by mistretul; 19.07.2012 at 17:29:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|