![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci: Domnul nostru a spus "astazi", profetesa dumneavoastra a spus "la sfirsitul lumii". DUmneavoastra preferati sa o credeti pe ea. Si vorbind despre virgula: Dumneavoastra, adventistii, va permiteti sa falsificati Sfinta Scriptura si sa puneti o virgula acolo unde nu a existat. Iar apoi, crestineste, spuneti ca ortodocsii/ catolicii au falsificat Sfanta Scriptura. Hotul striga hotii. Din pacate i-ati pacalit pe multi. Sa trecem mai departe. Domnul nostru a spus: 23. Cărora veți ierta păcatele, le vor fi iertate și cărora le veți ține, vor fi ținute. Dumneavoastra ati ales, din nou, contrar invataturii Sfintei Scripturi, sa va credeti profetesa si sa sustineti ca apostolii si urmasii acestora nu pot ierta pacatele cu toate ca Domnul nostru s-a exprimat simplu si clar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ati uitat ceva important (ce v-am cerut): armonizati dvs. versetul din Luca 23:43 (cel cu fagaduinta facuta talharului) cu versetul din Ioan 20:17 (cel cu precizarea, facuta dupa 3 zile de la rastignire, ca incam nu S-a suit la Tatal). Citat:
Iata un mod de iertare a Sfantului Apostol Pavel: "Dar pe cine iertati voi, îl iert si eu. În adevãr, ce am iertat eu, dacã am iertat ceva, am iertat pentru voi, în fata lui Hristos, "(2 Corinteni 2:10) Nu o fi inteles bine Sfantul Apostol, ca primise putere sa ierte si sa dezlege dupa cum il taie capul (asa cum fac astazi unii "urmasi ai apostolilor")? Asadar, unde este greseala? La noi? |
|
||||
|
||||
![]()
Pai da ... , cand nu va convine ceva - o intoarceti ca la Ploiesti...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vorba ca-mi convine sau nu-mi convine, dar au fost omise din discutie lucrurile esentiale. Cine vrea n-are decat sa se tina de minciuni si flecarii, dar sa dea si un raspuns la ce este de raspuns.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista mai multe pasaje in care hotii, curvarii sant iertati pur si simplu. Vamesul (hot) Matei, destrabalata Maria Magdalena etc. Deci, inca o data, Domnul a spus ca apostolii pot ierta pacatele, profetesa dumneavoastra spune ca nu, iar voi alegeti invatatura ei. Alta practica contrara Sfintei Scripturi: Sfantul apostol Pavel a spus in scrisoarea catre Timotei: 6. Căci dintre aceștia sunt cei ce se vâră prin case și robesc femeiuști împovărate de păcate și purtate de multe feluri de pofte, 7. Mereu învățând și neputând niciodată să ajungă la cunoașterea adevărului. Sfintul apostol Pavel ne-a spus cum lucreaza inselatorii, iar biserica dumneavoastra si celelalte secte face exact asa, ca inselatorii. Intra din casa in casa ca sa insele oamenii impovarati de pacate. Sfintul apostol Pavel spune "asa nu", dumneavoastra spuneti "asa da" si iarasi procedati contrar invataturii Sfintei Scripturi. Last edited by nutucutu; 19.07.2012 at 10:23:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, nimic nu este mai important decit ceea ce a spus Domnul nostru. Dumnevoastra omiteti esentialul, Cuvintul rostit de Domnul nostru Isus Hristos. Alegeti balivernele unei femei, scrise in 100.000 pagini si le considerati esentiale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
""Pe viata Mea, zice Domnul Dumnezeu, cã nu doresc moartea pãcãtosului, ci sã se întoarcã de la calea lui si sã trãiascã."(Ezechiel 33:11) Citat:
P.S. Ce tot aveti cu "profeteasa"? Va bantuie "duhul" ei? Eu am venit cu argumente numai din Sfanta Scriptura. Citat:
Unde este inselatoria? Nu cumva in nebiblicul (inchizitoriul) slogan "crede si nu cerceta"? Tot nu am inteles unde spune Sfantul Apostol "asa da" iar eu spun "asa nu". Mai explicati-mi o data, caci sunt mai greu de cap. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lasati in pace biata femeie. Se rasuceste in mormant de cat de mult ii purtati grija. Haideti sa mergem la Sfanta Scriptura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rezumat: pina acum ati negat in 3 situatii Cuvintul Domnului (1. "Acesta este Trupul meu"; 2. "Astazi vei fi cu mine in Rai."; 3. "Carora le veti ierta pacatele vor fi iertate, carora le veti tine vor fi tinute." ) si o data ati confirmat ca actionati ca dusmanii Domnului (mergeti din casa in casa sa ademeniti femeiusti robite de pacat). Domnul nostru ne-a invatat sa vorbim simplu, cu da sau nu. Ceea ce e pe linga vine de la diavol. Asa ca, toata multimea de cuvinte folosita ca sa va justificati invatatura contrara Sfintei Scripturi nu face decit sa confirme ca-i slujiti celui rau, folosind metodele lui. Iar aici nu ma refer la dumneavoastra personal, ma refer la asa-zisa dumneavoastra biserica. Vreti sa mergem mai departe cu invataturile contrare Sfintei Scripturi? Domnul nostru a spus: "15. Și iarăși, a doua oară, a fost glas către el: Cele ce Dumnezeu a curățit, tu să nu le numești spurcate." Din nou, ignorati Cuvintul DOmnului si invatatura Sfintei Scripturi si numiti necurate cele create de Dumnezeu. Si iarasi ii dati crezare profetesei dumneavoastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Conform invataturii dumneavoastra biata femeie e moarta si nu se poate rasuci in mormant; "biata femeie" e sursa nebuniilor predicate de "biserica" dumneavoastra si e firesc sa fie citata si adusa in discutie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|