![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Practic, trebuie sa ai incredere in ce zic niste fizicieni (echivalentul Sfintilor din Biserica), daca incerci sa aplici principiul pe care il invoca unui atei vs. religie "nu iau de bun ce zic altii, vreau sa vad cu ochii mei", clar nu o sa functioneze. Tare vreau sa vad un ateu adevarat care sa aplice aceeasi atitudine din relatia cu religia fatza de stiinta. ![]() Last edited by AlinB; 30.07.2012 at 22:30:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Daca un eveniment s-a intamplat in Scriptura si pe baza Scripturii(a carei evenimente sunt adevarate) o proclami ca fiind adevarata, asta se cheama dogma, nu teorie stiintifica.
|
||||
|
||||
![]()
Ma refer la existenta unor alte fiinte!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Noi nu stim ... dar suntem siguri ca voi gresiti ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine scris. Cand e vorba de stiinta trebuie sa credem orbeste ce zic ei, dar cand e vorba de religie acest lucru nu mai e valabil. In orice caz, mai degraba voi crede pe Sfintii Parinti, sau, in cel mai rau caz un om de stiinta credincios de astazi decat niste fizicieni atei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era vorba despre expansiunea universului aici. Pai cea mai buna dovada e Biblia deoarece nu reprezinta o dovada pentru existenta extraterestrilor. |
|
||||
|
||||
![]()
Citat:
"Sf.Parinti de unde au stiut ca interpretarile lor sunt bune sau nu?" Fac ascultare frateasca intru dragoste de Adevar si raspund conform constiintei: Pentru ca ei sunt cei care marturisesc inechivoc: "ceea ce stim vorbim si ceea ce am vazut marturisim"(Ioan) si "noi am crezut si am cunoscut ca TU esti Hristosul fiul lui Dumnezeu cel viu" (Ioan)... "Cum as putea sa vorbesc de rau pe Dumenzeu cand simt Duhul Sau in pieptul meu"(Iov) Exemple elocvente: Sfantul Simeon Noul Teolog, Sfantul Grigorie Palama, Sfantul Nichita Stithatul, Sfantul Serafim de Sarov, Sfantul Luca al Crimeei, Sfantul Siluan Atonitul... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blog-urile... raspunsuri fara intrebari ! | windorin | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 22 | 08.04.2013 16:53:47 |
Chip-urile in scoli | UNNOOM | Stiri, actualitati, anunturi | 47 | 29.11.2012 11:01:53 |
Psb-urile si filocaliile in word | antiecumenism | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 09.10.2010 13:40:16 |
Pareri si sugestii | elenavioletacocos | Generalitati | 8 | 22.12.2009 14:55:04 |
|