Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2012, 00:35:11
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Să înțeleg că sunteți catolică?
Deloc. Ceea ce spune Decebal insa este corect si am intrebat cu mult timp in urma ce i-a impiedicat pe ortodocsi sa isi spuna exact asa cum arata Decebal, dar nimeni nu era deacord. Dar stiam ca incetul cu incetul va veni si ziua cand si altii isi vor da seama. Nu ma asteptam insa sa vina atat de repede. Sau poate ma grabesc cu aprecierile si ziua inca nu a venit...
Vechi 09.08.2012, 00:43:47
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Deloc. Ceea ce spune Decebal insa este corect si am intrebat cu mult timp in urma ce i-a impiedicat pe ortodocsi sa isi spuna exact asa cum arata Decebal, dar nimeni nu era deacord. Dar stiam ca incetul cu incetul va veni si ziua cand si altii isi vor da seama. Nu ma asteptam insa sa vina atat de repede. Sau poate ma grabesc cu aprecierile si ziua inca nu a venit...
Biserica noastră se numește Biserica Ortodoxă și nicidecum Biserica Catolică Răsăriteană. Catolicii nu au decât să spună cum vor...dar părinții noștri asta ne-au învățaț.
Vechi 09.08.2012, 00:54:20
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Biserica noastră se numește Biserica Ortodoxă și nicidecum Biserica Catolică Răsăriteană. Catolicii nu au decât să spună cum vor...dar părinții noștri asta ne-au învățaț.
Nu-i chiar asa. Nu ati vazut cum au spus ei in rapoartele (nu stiu daca termenul este corect) intocmite cu ocazia sinoadelor? Mereu au scris Biserica catolica, tot pe acest site am gasit in postari. Si asa este normal pentru a fi in concordanta cu Crezul unde nu se spune "Cred intr-una Sfanta, Ortodoxa si Apostolica Biserica" ci se spune "catolica", asa spun grecii si multi altii care i-au tradus tot cu catolica pe greci. Noi am tradus "catolica" cu "soborniceasca" dar asta nu schimba lucrurile.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Rugaciuni 3 30.11.2010 16:57:10
mari duhovnici romani de ieri si de azi monicutza Mari Duhovnici si predicile lor 27 02.10.2010 21:40:29
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 20.09.2010 22:22:55
Mari duhovnici si sfaturile lor Iubirea Mari Duhovnici si predicile lor 2 26.07.2010 22:42:27