Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2012, 09:50:26
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Domnule Zaharia,
Prostata nu secreta testosteron si nici un alt hormon. Nu numai ca cunosc literatura de specialitate dar face parte din meseria mea sa o privesc la microscop si am vazut zeci. La fel si corpuri galbene in OVAR, si placente din UTER. Am vazut cu zecile si chiar sute deja, si o sa mai vad inca o gramada. Daca doriti sa contraziceti, veniti cu documente de specialitate care sa confirme cele ce spuneti.

Cat despre Arsenie Papacioc, exact cu ceea ce ii gasiti greseala dvs. a crescut in ochii mei.
Cu Taina casatoriei aveti dreptate, si prin aceeasi Taina si barbatul atarna de femeie, sunt legati unul de altul indisociabil si la fel ca la prizonierii in lanturi, ritmul de mers il da cel care merge cel mai incet. Iar ambii atarna de Dumnezeu.

Mireasa lui Dumnezeu insa este Biserica, adica noi toti, si dvs. sunteti mireasa lui Hristos, si da, nu este o gluma.

In rest, orice invatatura poate fi buna de studiat, cum a spus apostolul, retinand ceea ce este bun.
M-am gindit sa va formulez un raspuns firesc la aceasta postare insa intre timp am inteles ce fel de crestinism sustineti .
Este treaba dvs. ce cruce va alegeti sa purtati .
Cind ne luam crucea pt. a o purta trebuie sa fim cu multa bagare de seama , exact ca si atunci cind ne inchinam, adica ea sa fie " mare si dreapta". Daca nu este asa, atunci sigur nu este a lui Hristos, desi ar putea semana totusi nu este acelasi lucru .

Alegerea crucii va apartine insa in totalitate !

NB: 1. Aparent , ati merita laude despre sofismul " Domnul Arsenie B." vis-a-vis de Domnul Hristos, dar ... tot sofism ramine , iar sofismele nu sunt apanajul Mintuitorului !
2. in singele circulant se gasesc 2 hormoni masculini : testosteronul si DHT (dihidrotestosteronul- metabolit al primului dar deosebit de activ) . Ultimul produs de prostata. Amanunte : procente, raporturi, activitate, etc , le aflati dvs. de la ... microscop.

Daca v-am necajit cu parerile mele , va rog sa ma iertati . Dialogul nu presupune neaparat identitatea ideatica .

Last edited by zaharia_2009; 09.08.2012 at 10:33:44.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Rugaciuni 3 30.11.2010 16:57:10
mari duhovnici romani de ieri si de azi monicutza Mari Duhovnici si predicile lor 27 02.10.2010 21:40:29
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 20.09.2010 22:22:55
Mari duhovnici si sfaturile lor Iubirea Mari Duhovnici si predicile lor 2 26.07.2010 22:42:27