Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Ce i s-a intamplat?
Mie nu imi este teama de oameni, de niciunul. Daca vi se pare ca a-l numi domn este umilinta, in conditiile in care Domnul Iisus este numit Domn si este titlu de onoare si nicidecum de umilinta, pai sa stiti atunci ca a-i spune unei femei ca se imbolnaveste mental si nervos daca nu ia sarurile acidului glutamic din prostata barbatului si ca atarna de prostata lui ca sa isi dezvolte sistemul nervos, este o umilinta mult mai mare decat a i se spune popa, ca macar faptul ca era popa (= preot in ruseste) era absolut adevarat in timp ce ceea ce a afirmat dansul despre femeie este extrem de fals.
|
Cred ca e inutil sa merg mai departe. Ce se petrece pe-aici e mult prea departe de a deveni ceva... ziditor.
Legat de umilinta, "cucoana" inseamna o doamna de "inalta clasa"... Daca te-as numi in mod repetat "cucoana", folosind si un anumit accent, sunt foarte convins ca smerenia ta ar fi pe cealalta parte a globului raportata la locatia ta fizica... N-o face pe naiva, ca vad ca te tii tare in celelalte. Domnul si Dumnezeul nostru nu se poate confunfnda cu domnu' Popescu. Asemanarea e lipsita de bun-simt. Cat despre "dansul", eu stiam ca un om mort, fie el si sfant, devine automat "el". Acest "rang", pare iarasi o ironie pe care eu n-o diger si nici nu merge cu ... triferment...
Daca Parintele Arsenie Boca vrea si este cu adevarat sfant, il rog sa-si arunce o privire si pe-aici si sa faca pace asa cum stie el mai bine.