Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2012, 22:01:06
teodora1 teodora1 is offline
Member

Data înregistrării: 24.03.2011
Implicit De ce sunt unii interzisi?

Erethorn era catolic. Am observat ca a fost interzis. Din cauza ca nu era ortodox? administratorul imi va spune ca nu. Ca a dat raspunsuri imorale sau rautacioase. :) Insa eu cred ca polemicile deranjeaza aici. Polemica este un schimb de idei. Daca lansezi idei, gandesti. Insa: multi care se invart in zona asta sunt incuiati la minte. Ori ei uita un lucru: Dumnezeu nu ne vrea prosti.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2012, 22:17:53
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de teodora1 Vezi mesajul
Erethorn era catolic. Am observat ca a fost interzis. Din cauza ca nu era ortodox? administratorul imi va spune ca nu. Ca a dat raspunsuri imorale sau rautacioase. :) Insa eu cred ca polemicile deranjeaza aici. Polemica este un schimb de idei. Daca lansezi idei, gandesti. Insa: multi care se invart in zona asta sunt incuiati la minte. Ori ei uita un lucru: Dumnezeu nu ne vrea prosti.

Aici este un forum ortodox unde se aduna membri sa imparta aceleasi idei si opinii.Nu se doreste sa fie un loc pt polemici,injurii sau jigniri.
Adminul deja modereaza polemicile nascute intre ortodocsi,dar cele care se nasc intre membri non-ortodocsi?
Presupun ca primii care trebuie sa plece din polemici sunt non-ortodocsii.
Simplu.

(Fara legatura cu Erethorn)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 11.08.2012 at 22:21:29.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2012, 22:58:29
RalucaG RalucaG is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2010
Implicit

De aici se vede asa: sunt permise polemicile civilizate, nu se baneaza pe criteriu de apartenenta religioasa (drept dovada ca scriu de multa vreme utilizatori catolici, de alta confesiune si atei declarati) dar nu sunt tolerati trolii si nici userii care vin si cauta cearta, initiaza topice vadit instigatoare si care contravin total spiritului forumului. Si e bine ca e asa! Daca-i forum, asta nu inseamna ca trebuie sa fie arena de gladiatori sau jungla.
Reply With Quote
Vechi 12.08.2012, 23:33:33
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Nu am vazut pana acum sa fie banati membrii doar pentru ca nu sunt ortodocsi, ca dovada sunt multi useri care au alta religie dar care stiu sa combata idei fara sa jigneasca sau sa atace persoana.

Citat:
Daca lansezi idei, gandesti. Insa: multi care se invart in zona asta sunt incuiati la minte. Ori ei uita un lucru: Dumnezeu nu ne vrea prosti.
Nu sunt de acord cu ce afirmati, pe langa faptul ca jigniti. Nu va place zona, credeti ca pe aici sunt multi incuiati la minte, solutia este alta, o stiti. Dumnezeu nu ne vrea prosti dar nici tupeisti, aroganti, mandri, batjocoritori, lipsiti de respect...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iahovistii-crestini? Hartford Secte si culte 139 13.04.2011 19:10:28
Sfântul Ioan Gură de Aur despre asemănarea și deosebirea dintre rai și Scriptură NECTARIE Despre Sfanta Scriptura 0 26.01.2011 14:05:08
Crestini cu numele bmd Generalitati 9 22.07.2009 13:18:58