![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu alegeau ei pentru mine cine stie prin ce colt de lume rataceam batjocorindu-ma si batjocorit fiind de altii. PENTRU ACEASTA ALEGERE A LOR PENTRU MINE LE VOI FI VESNIC RECUNOSCATOR!!! Iar alegerea facuta de parinti si de nasii de botez nu anuleaza libertatea de a alege ulterior - dovada vie esti chiar tu, care ai ales sa parasesti Biserica. Insa, cel putin ti-ai petrecut copilaria sub protectia Duhului Sfant, si ai ales la maturitate - cand se presupune ca esti mai destept - sa iesi de sub aceasta protectie! In ochii mei, esti unul din aceia care a fost mai destept cand era mic decat acum, cand ai devenit mare la stat si mic la sfat! Marea greseala - a ta si a 99,99% dintre sectari - e ca ati parasit Biserica ... fara sa o cercetati mai intai, fara sa faceti un studiu comparativ si critic intre doctrine. Ati facut in pantaloni de frica atunci cand vi s-a propovaduit de un nu stiu cine instalator sau sudor ca "Domnul vine maine!" si ca trebuie sa va "botezati" - nu ca asa avea ceva cu acesti oameni ai muncii, dar fiecare trebuie sa-si stie locul! Pentru cineva din afara - unul care judeca mai la rece - gestul acesta este unul cel putin prostesc: sa pleci fara sa stii de unde pleci! Si acum tu vii sa ne dai lectii de logica? Si te astepti sa te mai si credem, sa credem pe unul care a dat dovada in viata ca nu stie sa cantareasca lucrurile - asta ca sa nu folosesc cuvantul acela care incepe cu "p" si se termina prost. Cum spune intr-o profetie la Sf.Pr.Isaiia, mi se pare: plecarea ta la sectari se aseamana cu femeia aceea usoara care-si deschide repede picioarele! Last edited by Illuminatu; 04.09.2012 at 11:22:25. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|