Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Faci confuzii grave intre ortodoxie si catilicism: "penitente", "indulgente" nu au existat niciodata in ortodoxie, doar in catolicism.
De-aici se vede ca ii pui in aceeasi oala pe toti cei care iti sunt contrari tie, si asta denota SUPERFICIALITATE si LABILITATE PSIHICA.
Spre binele tau, cauta un psihoterapeut, pentru inceput!
|
Ho, hoo, ușurel, ce te-ai ambalat așa? N-am făcut nicio confuzie, am răspuns doar în aceeași notă.
Citat:
Ce inseamna "dezlegare la pacat"? Este pentru prima data cand aud asa ceva?
|
De fapt e vorba de
dezlegări, "
de păcat" am adăugat eu. Nu te face că nu știi, în Biserica Ortodoxă există și asemenea dezlegări și canoane.
Citat:
Inca o data se vede ca habar nu ai ce inseamna ortodoxia, dar acuzi la greu! Asta e un comportament si o atitudine de om lipsit de orice caracter, superficial si arogant! Ai invatat ca un papagal acuzatiile proferate in adunarile voastre inculte si ai iesit in lume sa le versi ispitind oamenii cu mizerii, si nu cu adevaruri de suflet-mangaietoare!
RUSINE!!!
|
Prea te ambalezi iarăși și o să-ți cauzeze... N-am acuzat nimic, am spus doar despre noi că nu avem "
penitențe, indulgențe, dezlegări la păcat, ori acatiste". Și acesta e adevărul, nimic mai mult! Încearcă să te calmezi...