![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper din toata inima ca Europa va fi distrusa: fie de urgia lui Dumnezeu, fie printr-un razboi devastator la scara locala. Adica infama UE, NU ma refer la popoarele europene, in masura in care au mai ramas sanatoase, ca sa fie clar. Eu o sa refuz. Nu sunt ortodox, dar refuz infamii din astea. Cuvantul "card" ma irita: suna nervant, sufocant de european si ubicuitar. Orice om intreg la cap, indiferent daca e ateu, crestin, budist sau musulman, refuza sa fie monitorizat si controlat. Poftim, le dau "stapanilor lumii" un indiciu despre mine, daca tot vor sa stie: le-as taia beregata cu placere. Lor si tuturor din jurul lor. Si nu as confesa un atare "pacat".
Nu as refuza din motive de microcip, nu sunt adeptul paranoiei microcipurilor. Dar refuz din principiu sa achiesez la un nou jaf national, cu gir de la brucsels. Si refuz sa dau date unui stat tot mai orwellian pe stil balcanic (adica cum e mai rau!). Prietena mea e nevoita sa mearga la jegosii de la Ordinul biologilor, care e clar o mafie (presedinta este si aia care tine cursurile, daca v-ati prins; puteti verifica pe net). Eu i-am sugerat sa refuze. Eu nu ma rog pentru "conducatori" ca acestia. Pentru doua lucruri de interes obstesc, da, ma rog, si nu in Biserica: pentru nimicirea fizica deopotriva a acestor "oameni" si a lucrarilor lor diabolice anti-popoare, si pentru insanatosirea morala cat mai deplina si grabnica a poporului roman si a tuturor popoarleor, chiar si a spalacitilor/occidentalilor care ne-au adus capitalismul pe cap. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne platim tratamentul, daca nu gasim o modalitate legala de a scapa de card. Dar, din moment ce platim asigurarea, trebuie sa solicitam sa se gaseasca o alternativa la acest card cu mocrocip. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Psaltirea abunda de astfel de exemple. Sa nu fim patimasi . E bine sa nu spunem dinainte ce vom face in caz de carduri sau alte documente biometrice ,putem avea caderi spune acest parinte si cred ca are dreptate: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-ti trebuie card de sanatate, ca daca vrea Dumnezeu, esti sanatoasa tun, daca nu vrea, oricum mori, da?
Dar calculator si Internet la ce-ti trebuie? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si din moment ce muncesti, ar trebui sa se gaseasca si o alternativa la bani, ca se stie de mult ca sunt "ochiul dracului", ar trebui sa-ti faca cineva cumparaturile, ca sa nu te spurci. A, si buletinul, sa arunci si buletinul ca este scris pe el "Ma inchin diavolului 666" cu litere formate din atomi, tehnologie de la IBM, cei care au facut si diabolicul cod de bare 666. Last edited by AlinB; 13.09.2012 at 14:03:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemenea, am citit ca e bine sa ne informam fratii de credinta despre pericolele care ne pandesc, mai ales acum, cand sursele de informare, prin reclame, pot sa-i amageasca. Nu ne declaram nici mucenici, nici luptatori antisistem, ci doar ne aparam credinta. Iar aceasta informare sa fie facuta de pe pozitia pacatosului care ar putea cadea si el intr-o astfel de capcana, nu cu mandrie. Caci, daca nu iau cardul, dar cad in mandrie si fac alt pacat mare, tot rau este. Fara vorbe mari, chiar si moartea trebuie s-o simtim un pic mai aproape de noi, asa cum spunea parintele Iustin. Dar cugetarea la moarte este mantuitoare. Last edited by antoniap; 13.09.2012 at 16:05:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu vrei sa fii sigur ca nu vei fi furat, eu m-am invatat sa nu fiu chiar asa rea de paguba. De aceea, nu vreau o alternativa la bani. Si, daca nu vreau, nu vreau! E dreptul meu sa spun: NU! |
|
|||
|
|||
![]()
Ia vezi de pe ce scrii acum si intreaba-te daca si bunica ta avea.
Citat:
In telefonul mobil de exemplu. Citat:
Intreaba pe cine vrei, stie toata lumea. Ori, o fata credincioasa ca tine sa umble cu asa ceva in buzunar.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 19:30:22 |
Carduri de Craciun | Hartford | Generalitati | 30 | 09.02.2009 15:27:27 |
|