Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2012, 12:55:18
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Sper din toata inima ca Europa va fi distrusa: fie de urgia lui Dumnezeu, fie printr-un razboi devastator la scara locala. Adica infama UE, NU ma refer la popoarele europene, in masura in care au mai ramas sanatoase, ca sa fie clar. Eu o sa refuz. Nu sunt ortodox, dar refuz infamii din astea. Cuvantul "card" ma irita: suna nervant, sufocant de european si ubicuitar. Orice om intreg la cap, indiferent daca e ateu, crestin, budist sau musulman, refuza sa fie monitorizat si controlat. Poftim, le dau "stapanilor lumii" un indiciu despre mine, daca tot vor sa stie: le-as taia beregata cu placere. Lor si tuturor din jurul lor. Si nu as confesa un atare "pacat".
Nu as refuza din motive de microcip, nu sunt adeptul paranoiei microcipurilor. Dar refuz din principiu sa achiesez la un nou jaf national, cu gir de la brucsels. Si refuz sa dau date unui stat tot mai orwellian pe stil balcanic (adica cum e mai rau!).
Prietena mea e nevoita sa mearga la jegosii de la Ordinul biologilor, care e clar o mafie (presedinta este si aia care tine cursurile, daca v-ati prins; puteti verifica pe net). Eu i-am sugerat sa refuze.
Eu nu ma rog pentru "conducatori" ca acestia. Pentru doua lucruri de interes obstesc, da, ma rog, si nu in Biserica: pentru nimicirea fizica deopotriva a acestor "oameni" si a lucrarilor lor diabolice anti-popoare, si pentru insanatosirea morala cat mai deplina si grabnica a poporului roman si a tuturor popoarleor, chiar si a spalacitilor/occidentalilor care ne-au adus capitalismul pe cap.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 13:07:59
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Nu ne putem trata naturist de o bronsita sau pneumonie ,dar asta nu implica cheltuieli prea mari ,ne putem trata acasa cu antibiotice.
Riscul cel mai mare este daca avem un accident ,fractura ,etc.
Mai sunt apoi batranii ,parintii care au nevoie de medicamente si asistenta mai specializata.
Nu putem noi hotari in locul lor
Pentru pneumonie, ia cateva frunze de hrean, pune-le pe o folie, bate-le bine si stropeste-le cu tuica, apoi pune-le pe spate. Sper sa n-ai nevoie, dar nu e rau sa stii.

Ne platim tratamentul, daca nu gasim o modalitate legala de a scapa de card. Dar, din moment ce platim asigurarea, trebuie sa solicitam sa se gaseasca o alternativa la acest card cu mocrocip.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 13:11:48
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Sper din toata inima ca Europa va fi distrusa: fie de urgia lui Dumnezeu, fie printr-un razboi devastator la scara locala. Adica infama UE, NU ma refer la popoarele europene, in masura in care au mai ramas sanatoase, ca sa fie clar. Eu o sa refuz. Nu sunt ortodox, dar refuz infamii din astea. Cuvantul "card" ma irita: suna nervant, sufocant de european si ubicuitar. Orice om intreg la cap, indiferent daca e ateu, crestin, budist sau musulman, refuza sa fie monitorizat si controlat. Poftim, le dau "stapanilor lumii" un indiciu despre mine, daca tot vor sa stie: le-as taia beregata cu placere. Lor si tuturor din jurul lor. Si nu as confesa un atare "pacat".
Nu as refuza din motive de microcip, nu sunt adeptul paranoiei microcipurilor. Dar refuz din principiu sa achiesez la un nou jaf national, cu gir de la brucsels. Si refuz sa dau date unui stat tot mai orwellian pe stil balcanic (adica cum e mai rau!).
Prietena mea e nevoita sa mearga la jegosii de la Ordinul biologilor, care e clar o mafie (presedinta este si aia care tine cursurile, daca v-ati prins; puteti verifica pe net). Eu i-am sugerat sa refuze.
Eu nu ma rog pentru "conducatori" ca acestia. Pentru doua lucruri de interes obstesc, da, ma rog, si nu in Biserica: pentru nimicirea fizica deopotriva a acestor "oameni" si a lucrarilor lor diabolice anti-popoare, si pentru insanatosirea morala cat mai deplina si grabnica a poporului roman si a tuturor popoarleor, chiar si a spalacitilor/occidentalilor care ne-au adus capitalismul pe cap.
Daca suntem credinciosi Dumnezeu va gasi leac acestora fara sa le dorim raul fizic.Nici spiritual nu e de dorit.
Psaltirea abunda de astfel de exemple.
Sa nu fim patimasi .
E bine sa nu spunem dinainte ce vom face in caz de carduri sau alte documente biometrice ,putem avea caderi spune acest parinte si cred ca are dreptate:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 13:42:12
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Dumnezeu sa ne ajute sa refuzam aceste carduri. Daca uram pacatul in general, al lor si al nostru e suficient. Sa-i lasam pe cei care gresesc in seama lui Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 13:56:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Nu-ti trebuie card de sanatate, ca daca vrea Dumnezeu, esti sanatoasa tun, daca nu vrea, oricum mori, da?

Dar calculator si Internet la ce-ti trebuie?
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 13:57:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pentru pneumonie, ia cateva frunze de hrean, pune-le pe o folie, bate-le bine si stropeste-le cu tuica, apoi pune-le pe spate. Sper sa n-ai nevoie, dar nu e rau sa stii.
Merge si la tuberculoza?

Citat:
Ne platim tratamentul, daca nu gasim o modalitate legala de a scapa de card. Dar, din moment ce platim asigurarea, trebuie sa solicitam sa se gaseasca o alternativa la acest card cu mocrocip.
Pai ai calculator cu muuulte microcipuri, telefon cu muulte microcipuri, unul in plus nu o sa te omoare.

Si din moment ce muncesti, ar trebui sa se gaseasca si o alternativa la bani, ca se stie de mult ca sunt "ochiul dracului", ar trebui sa-ti faca cineva cumparaturile, ca sa nu te spurci.

A, si buletinul, sa arunci si buletinul ca este scris pe el "Ma inchin diavolului 666" cu litere formate din atomi, tehnologie de la IBM, cei care au facut si diabolicul cod de bare 666.

Last edited by AlinB; 13.09.2012 at 14:03:26.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 13:58:09
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Daca suntem credinciosi Dumnezeu va gasi leac acestora fara sa le dorim raul fizic.Nici spiritual nu e de dorit.
Psaltirea abunda de astfel de exemple.
Sa nu fim patimasi .
E bine sa nu spunem dinainte ce vom face in caz de carduri sau alte documente biometrice ,putem avea caderi spune acest parinte si cred ca are dreptate:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/
In schimb, e bine sa ne rugam sa ne ajute Dumnezeu sa refuzam aceste carduri. Si ne ajuta daca vom starui. Singuri nu vom putea face oricum nimic.

De asemenea, am citit ca e bine sa ne informam fratii de credinta despre pericolele care ne pandesc, mai ales acum, cand sursele de informare, prin reclame, pot sa-i amageasca. Nu ne declaram nici mucenici, nici luptatori antisistem, ci doar ne aparam credinta. Iar aceasta informare sa fie facuta de pe pozitia pacatosului care ar putea cadea si el intr-o astfel de capcana, nu cu mandrie. Caci, daca nu iau cardul, dar cad in mandrie si fac alt pacat mare, tot rau este.

Fara vorbe mari, chiar si moartea trebuie s-o simtim un pic mai aproape de noi, asa cum spunea parintele Iustin. Dar cugetarea la moarte este mantuitoare.

Last edited by antoniap; 13.09.2012 at 16:05:57.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 14:04:50
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Merge si la tuberculoza?

Pai ai calculator cu muuulte microcipuri, telefon cu muulte microcipuri, unul in plus nu o sa te omoare.

Si din moment ce muncesti, ar trebui sa se gaseasca si o alternativa la bani, ca se stie de mult ca sunt "ochiul dracului", ar trebui sa-ti faca cineva cumparaturile, ca sa nu te spurci.
O. Aline, tu esti modern si eu nu. Tu vrei cip personalizat, eu nu.
Tu vrei sa fii sigur ca nu vei fi furat, eu m-am invatat sa nu fiu chiar asa rea de paguba. De aceea, nu vreau o alternativa la bani. Si, daca nu vreau, nu vreau! E dreptul meu sa spun: NU!
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 14:07:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
O. Aline, tu esti modern si eu nu.
Ia vezi de pe ce scrii acum si intreaba-te daca si bunica ta avea.

Citat:
Tu vrei cip personalizat, eu nu.
Tu nu vrei, dar ai.
In telefonul mobil de exemplu.

Citat:
Tu vrei sa fii sigur ca nu vei fi furat, eu m-am invatat sa nu fiu chiar asa rea de paguba. De aceea, nu vreau o alternativa la bani. Si, daca nu vreau, nu vreau! E dreptul meu sa spun: NU!
Tu stii sa citesti? Am zis ceva de furat? Am scris ca banul e ochiul dracului.
Intreaba pe cine vrei, stie toata lumea.
Ori, o fata credincioasa ca tine sa umble cu asa ceva in buzunar..
Reply With Quote
Vechi 13.09.2012, 14:10:17
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

A, si buletinul, sa arunci si buletinul ca este scris pe el "Ma inchin diavolului 666" cu litere formate din atomi, tehnologie de la IBM, cei care au facut si diabolicul cod de bare 666.
Aici nu stiu daca e de ras sau de plans, iarta-ma.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip antoniap Generalitati 1174 05.06.2015 11:04:59
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 1 13.03.2010 19:30:22
Carduri de Craciun Hartford Generalitati 30 09.02.2009 15:27:27