![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Frate, Domnul cu noi! Multi din afara ortodoxiei il recunosc. De ce sa nu o facem noi care ne credem in ORTODOXIE???????
|
|
|
|||
|
|||
|
DragosP era doar ironic.
|
|||
|
|||
|
Ești sigur că tu crezi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Apropo, rugăm adminul să arunce un ochi peste ultimele 25 de pagini ale topicului...am cam luat-o pe ulei.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Care gata? Nici un gata! Cand e gata, EU spun gata! Si-acu' GATA!" Eu totusi mai vad vreo 200 de pagini pe acest topic, la fel de ziditoare ca si celelalte aproape 100...
|
|||
|
|||
|
Făceam referire la faptul că nu se mai discută On Topic de pagini bune. Cât despre cât de ziditoare sau nu au fost discuțiile On Topic rămâne la alegerea fiecăruia. Faptul că tu nu le consideri ziditoare, nu înseamnă că toți trebuie să fim de acord cu tine. Unii useri au avut nelămuriri și poate și le-au clarifcat. Alții nu. În rest numai bine îți doresc!
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca nu l-as fi vazut in viata mea as fi putut fi de acord cu tine. Tinere , ce a scris a si trait. DECI, poti fi sigur ca era ORTODOX, si ca invataturile lasate de el sunt mai mult decat ziditoare pentru orice CRESTIN. Nu spun ca sunt suficiente, dar nici sa ne servesti cu astfel de Bazaconii.
|
|
|
||||
|
||||
|
Tineretea este un mare avantaj , pe cand batranetea constituie o obligatie in plus si o mare povara !
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 21:09:21 |
| Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 14:18:21 |
| Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 20:42:24 |
| Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 22:30:02 |
|
|