![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ionut , esti un suflet mare , si vei avea pe masura lui cu siguranta ! "Nu știu cum le rânduiește Dumnezeu pe toate. . ."! Nici noi nu stim , dar El te iubeste , caci altfel ajungeai cu siguranta rau . Cutremuratoare marturia ta ! Sa fi binecuvantat !
|
|||
|
|||
![]()
"As vrea sa stiu si eu ce rugaciuni sa citesc, pentru ca in familia mea in fiecare zi sunt certuri si mi-e greu sa suport, nu am puterea necesara sau un sfant la care sa ma rog, un acatist, multumesc anticipat :D "
Rugaciune de lasare in voia lui Dumnezeu In mainile milostivirii Tale celei mari, o, Doamnezeul meu, incredintez sufletul si trupul meu, simtirile mele, graiurile mele, sfaturile si gandurile mele, lucrurile si toate cele trebuincioase ale trupului si ale sufletului meu. Iar Tu, deci, binecuvinteaza-ma, milueste-ma si ma izbaveste de tot raul, ca petrecand viata fara de pacat, in toate zilele vietii mele, sa ajung la viata vesnica cu Sfintii Tai, in Imparatia Ta si cu Dansii sa Te slavesc in veci. Amin ! De mare ajutor sunt rugaciunile catre Maica Domnului si catre toti sfintii. Curaj, si tu esti copilul Lui Dumnezeu!:) http://www.youtube.com/watch?v=9wEjO...=results_video
"Nu te teme, Eu sunt cu tine." Last edited by Mia Mia; 02.11.2012 at 22:46:30. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Rugaciune pentru pace si inmultirea dragostei | ElisabetaM | Generalitati | 2 | 12.06.2011 19:12:49 |
Sfestania, binecuvantare pentru familie si casa | NECTARIE | Generalitati | 0 | 03.01.2011 14:23:03 |
Obama premiul Nobel pentru pace | luchian | Generalitati | 36 | 16.10.2009 00:51:20 |
|